Fotbal intern

Probleme pentru Dinamo! Robert Moldoveanu e accidentat. Poate rata primele meciuri ale „câinilor”. Exclusiv

05.06.2020 | 13:37
Probleme pentru Dinamo Robert Moldoveanu e accidentat Poate rata primele meciuri ale cainilor Exclusiv
Probleme pentru Dinamo!? Robert Moldoveanu e accidentat. Mijlocașul poate rata primele meciuri ale „câinilor”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Robert Moldoveanu este unul dintre tinerele speranțe ale lui Dinamo și unul dintre jucătorii U21 ai „câinilor” din actualul sezon. FANATIK a aflat că mijlocașul are o contractură, motiv pentru care nu a jucat nici în amicalul cu Rapid și îi poate da planurile peste cap lui Adrian Mihalcea.

Robert Moldoveanu e accidentat și poate rata primele meciuri pentru Dinamo

Robert Moldoveanu este unul dintre tinerii fotbaliști providențiali pentru Dinamo în actualul sezon, acesta îndeplinind și criteriul U21, care îl făcea titular incontestabil pe postul său.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că mijlocașul „câinilor” a suferit o contractură, motiv pentru care nu a reușit să se antreneze normal în perioada de pregătire și nu a evoluat nici în amicalul dintre Dinamo și Rapid, 1-0. De altfel problemele fotbalistului sunt mai vechi, acesta antrenându-se separat de la mijlocul lunii mai, când au fost reluate pregătirile.

În timpul meciului amical, Robert s-a antrenat ușor, dar nu a putut să fie folosit de Adrian Mihalcea, antrenorul „câinilor”. Astfel, acesta poate rata primele meciuri ale lui Dinamo de la reluarea Ligii 1.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Robert Moldoveanu a jucat în 24 de partide pentru Dinamo, în toate competițiile, în care a reușit să înscrie de trei ori.

  • 21 de ani a împlinit Robert Moldoveanu pe 8 martie

Robert Moldoveanu a pus problemele financiare ale lui Dinamo mai presus de salariul său

Robert Moldoveanu a vorbit în luna aprilie despre problemele financiare de la Dinamo și a recunoscut că nu era atât de interesat de salariul său sau de recuperarea banilor pe care nu îi mai primise din luna ianuarie, ci de situația de la clubul pentru care evoluează.

ADVERTISEMENT

Robert a mărturisit în acel moment că este mult mai important ca Dinamo să-și ia licența, ceea ce s-a întâmplat prin ajutorul primit de la suporteri, decât salariul său.

„Oamenii care iubesc echipa și care au putere financiară sper să vină alături de echipă. Eu nu vreau să plec de la Dinamo! Mă interesează mai mult să luăm licența decât salariul”, a mărturisit tânărul mijlocaș.

ADVERTISEMENT

Robert Moldoveanu este și internațional de tineret, reușind să joace un meci pentru național României U21, el fiind pe lista lui Adrian Mutu, în mandatul de selecționer al „briliantului”.

  • 350.000 de euro este cota de piață a lui Robert Moldoveanu, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT