Sport

Probleme pentru FCSB după victoria de la Craiova: „Nu mai putea din minutul 30, de aia a ieșit!”. Care e situația lui Edjouma

Mihai Stoica a vorbit despre problemele de lot ale FCSB-ului după victoria din deplasare de la meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-1.
01.05.2023 | 20:30
Probleme pentru FCSB dupa victoria de la Craiova Nu mai putea din minutul 30 de aia a iesit Care e situatia lui Edjouma
Probleme pentru FCSB după victoria de la Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României a dezvăluit că Octavian Popescu nu a mai putut juca din minutul 30 al meciului din Bănie, motiv pentru care a fost schimbat la pauza meciului. Și Florinel Coman a jucat cu dureri mari, după faultul dur pe care Răzvan Onea l-a avut asupra sa la meciul cu Rapid, scor 0-1.

Probleme pentru FCSB după victoria de la Craiova

MM Stoica a dezvăluit că FCSB are probleme de lot după victoria de la Craiova, Octavian Popescu și Florinel Coman ieșind accidentați: „Cred că sub aspectul jocului, Craiova merita mai mult.

ADVERTISEMENT

Noi ne-am dus acolo fără Tamm și Edjouma, doi jucători importanți, ne-am dus cu Tavi Popescu și Coman, care au făcut eforturi și care au jucat accidentați, merită respectul tuturor fanilor.

Octavian a avut o durere mare în zona fesei, iar Coman a jucat cu o contuzie foarte puternică și care la primul antrenament după ce nu se antrenase cu echipa, a primit o minge în tibie și l-a durut teribil”.

ADVERTISEMENT

„Moralul nostru era la pământ, i-am văzut cum s-au antrenat, e greu să treci peste ce s-a întâmplat în Giulești. Campanie noi nu am făcut, am vorbit înaintea meciului cu Rapid, nu m-a ascultat nimeni, după s-a vorbit pentru că a ieșit Vassaras și Burleanu, era normal să vorbesc.

Cred că am câștigat cu multă șansă, a fost o ocazie imensă a Craiovei, dar a intervenit Târnovanu. Târnovanu e portarul nostru, ce să facem dacă e într-o zi de grație, că nu s-a dus mingea spre poartă și un câine a intrat pe teren și a scos mingea”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Edjouma va merge la Belgrad!”

„Octavian n-a mai putut din minutul 30, de-aia a ieșit. Pantea a intrat, Coman nu mai putea și orice schimbare am fi făcut, ar fi fost o improvizație. A fost singura schimbare ca să nu facem o improvizație. De-asta a intrat Pantea și Sorescu i-a luat locul lui Coman.

Am trecut cu doi mijlocași centrali, care au jucat foarte bine. Ovidiu Popescu și Șut au jucat foarte bine, Ovidiu Popescu nu a mai jucat de nu știu când 90 de minute. Nimeni nu s-a implicat în schimbări”, a continuat MM Stoica.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu merge la Belgrad, sunt șanse ca Edjouma să nu joace până la final. Zilele trecute la Marijana era Luka Modric. Marijana e farmacist, nu vraci, e o prostie colosală asta. Ea face fizioterapie, atât! Gelul face diferența”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,75 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT