Sport

Mihai Stoica, primii jucători din SuperLiga remarcați după ce a devenit șef în acte la FCSB. Ce spune despre un posibil transfer

Mihai Stoica a remarcat doi tineri jucători din SuperLiga, după ce a devenit preşedintele CA de la FCSB. Oficialul spune că nu se pune problema ca ei să fie transferaţi.
29.04.2023 | 12:25
Mihai Stoica primii jucatori din SuperLiga remarcati dupa ce a devenit sef in acte la FCSB Ce spune despre un posibil transfer
MIhai Stoica, noul şef din acte de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a devenit pe 24 aprilie preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB. Fostul manager general a declarat că patronul Gigi Becali s-a autoeliminat din funcţie, iar echipa are şi un nou patron.

Mihai Stoica, primii jucători din SuperLiga remarcați după ce a devenit șef în acte la FCSB: “Au calităţi fantastice”

Primii jucători din SuperLiga remarcaţi de noul şef de la FCSB sunt Rareş Pop, de la UTA Arad şi “perla” lui Hagi, Adrian Mazilu, despre care spune că au calităţi extraordinare la vârsta lor:

ADVERTISEMENT

“Vorbim despre de un stângaci (n.r. – Rareș Pop), care joacă şi-n stânga, şi-n dreapta. El se descurca mai bine pe picior invers, în partea dreaptă, dar nici în stânga nu joacă rău.

E de-o seamă cu Mazilu, 17 ani. Amândoi sunt stângaci. Amândoi au calităţi fantastice. Sunt diferiţi ca stil. Mie mi-a plăcut Rareş Pop de când l-am văzut, dar nu cred că se pune problema transferului la FCSB.

ADVERTISEMENT

“Mazilu poate ajunge mai sus, pentru că fizicul îl recomandă”

Probabil se cere o sumă mare pe el şi noi nu căutăm atacant lateral. E foarte greu la 17 ani să faci pronosticuri. Poate Mazilu poate ajunge mai sus, pentru că fizicul îl recomandă, dar nu se ştie niciodată.

Rareş Pop e mai spre Moruţan ca profil. Aşa îl văd. Cu toate că Moruţan juca mai mult inter. Acum văd că joacă atacant lateral”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, noul şef de la FCSB: „Eu de pe 24 aprilie sunt noul președinte al Consiliului de Administrație”

Fostul manager general de la FCSB a declarat că de la începutul săptămânii ocupă o nouă funcţie la FCSB, echipă care are un nou patron, după retragerea lui Gigi Becali:

„Eu de pe 24 aprilie sunt noul președinte al Consiliului de Administrație, n-are cum să revină la alte sentimente din moment ce s-a autoeliminat din funcție.

ADVERTISEMENT

A spus că nu se mai uită la meciuri, ieri era pe Sfântul Munte, deci era în altă zonă. Ar fi fost intacte șansele la titlu dacă nu lua Feșnic deciziile corecte la meciul cu Rapid.

“Am spus că nu mai continui dacă Gigi nu va mai fi la echipă, dar mi-am schimbat gândurile”

Imixtiunea patronului? Care patron? Gigi nu mai e patron, a cedat și acțiunile! A cedat acțiunile cuiva care stă bine financiar, nu vă faceți probleme. Cedarea acțiunilor s-a făcut zilele trecute.

Trebuie să mă așez la masă cu noul patron și să discutăm. Am spus că nu mai continui dacă Gigi nu va mai fi la echipă, dar mi-am schimbat gândurile”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,70 este cota pentru „2 solist” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: