Life

Ei sunt semifinaliștii de la America Express 2023! Lista perechilor. Exclusiv

Semifinaliștii de la America Express nu mai reprezintă un secret! Vă spunem cine bate la poarta marii finale a show-ului!
18.11.2023 | 16:27
Ei sunt semifinalistii de la America Express 2023 Lista perechilor Exclusiv
Semifinaliștii de la America Express, show prezentat de Irina Fodor. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

FANATIK prezintă lista semifinaliștilor de la America Express, aflată în exclusivitate de la Viperele Vesele! Secretele super-show-ului de la Antena 1 sunt dezvăluite acum. Pagina de Instagram prezintă și imagini de la filmări!

Ei sunt semifinaliștii de la America Express 2023

Se știu deja numele semifinaliștilor America Express, show care a ridicat audiențele Antenei 1 și de data asta, prezentat de Irina Fodor. Este vorba despre trei perechi pe care publicul a început să le îndrăgească tot mai mult, trei cupluri de staruri care au pornit în cea mai periculoasă și frumoasă aventură a vieții lor, prin țările din America de Sud.

ADVERTISEMENT

Ca de fiecare dată, Viperele Vesele devoalează marile secrete ale show-urilor de la noi și nu dezamăgesc nici de data aceasta. Am aflat, până acum, primele perechi eliminate: Edward Sanda & Cleoaptra Stratan și Ionuț Rusu & George Tănase. Acum e rândul să descoperim care sunt vedetele care se luptă în semifinala America Express pentru un loc în mult așteptata finală a acestui sezon.

Fata Andreei Esca, cu un pas în marea finală!

În semifinala celui mai nebun reality-show din România ajung trei echipe. Giulia & Vlad Huidu, Alexia Eram și fratele ei, Aris, respectiv Laura Giurcanu și Sânziana Negru sunt perechile care vor fi în pragul marii finale a competiției de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă prezentăm imagini de la filmarea semifinalei emisiunii America Express. Astfel, echipele Giulia și Vlad Huidu, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Alexia și Aris Eram sunt echipele care se vor lupta pentru un loc în finala emisiunii”, este anunțul-bombă făcut de Viperele Vesele.

Viperele au profitat, cu această ocazie, pentru a continua răfuiala cu Gabriela Cristea, punând la dispoziție și niște imagini din semifinala America Express. După ce prezentatoarea de la Mireasa a luat în derâdere informațiile oferite de Vipere, a venit și momentul răzbunării! Viperele devoalează cel mai mare secret pus la sertar de Antena 1! De data asta, pe lângă dezvăluirile din culise, pagina de Instagram prezintă și imagini edificatoare!

ADVERTISEMENT

„Dacă există cineva din Antena deranjat de această dezvăluire, poate să îi “mulțumească” Gabrielei Cristea, fiindcă postarea în sine și moment ales reprezintă, mai mult, o reacție la vulgaritățile și jignirile pe care euforica Gabriela Cristea le-a proliferat la adresa comunității noastre. A făcut-o în ediția din 16.11.2023. Antena 1 ne iubește!”, mai scriu Viperele Vesele.

Alexia Eram, despre provocarea de la Antena 1

Prin urmare, una din cele trei perechi va fi marea câștigătoare a acestui sezon de la America Express. Marile revelații, încă de la început, au fost pentru mulți telespectatori cuplurile formate din Alexia & Aris, respectiv Giulia & Vlad.

ADVERTISEMENT

„Am acceptat invitaţia de a pleca în America Express pentru că ne place foarte mult acest format tv în care îţi sunt testate limitele într-un fel special.

Pe de altă parte, cred că nici în momentul de faţă nu ştim exact în ce ne-am băgat. Suntem siguri, şi eu şi fratele meu, că poate fi una dintre cele mai interesante experienţe ale vieţii. Şi dacă nu la 20 de ani, când?!

Ne dorim să ne bucurăm de fiecare moment, să-l trăim la maximum. Să învaţăm cât mai multe, să descoperim locuri, oameni şi obiceiuri. Să rămânem cu amintiri frumoase. Chiar şi faptul că voi fi cu fratele meu, 24 de ore din 24, este ceva nou. Cine petrece non stop atâta timp cu un frate la vârsta asta? Cred că va fi o bază solidă pentru viitorii , spunea Alexia Eram, pentru Antena 1, înainte de a accepta provocarea.

ADVERTISEMENT