Fotbal intern

Probleme pentru Risto Radunovic: va intra în carantină! Ce a decis FCSB. Exclusiv

25.12.2020 | 20:00
Probleme pentru Risto Radunovic va intra in carantina Ce a decis FCSB Exclusiv
Probleme pentru Risto Radunovic: va intra în carantină! Ce a decis FCSB (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Risto Radunovic se pregăteşte să vină la FCSB, fundaşul stânga urmând să fie primul transfer al “roş-albaştrilor” în perioada de mercato din această iarnă. FANATIK a aflat ce probleme întâmpină fotbalistul adus de la Astra Giurgiu.

Imediat după meciul UTA Arad – Astra Giurgiu 0-6, ultimul din tur, Risto Radunovic a plecat să sărbătorească Crăciunul în Muntenegru, ţara natală a noului transfer al celor de la FCSB. Probleme vor apărea pentru jucător la întoarcerea în România.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că oficialii FCSB i-au cerut lui Risto Radunovic să se întoarcă în România înainte de Revelion. Fundaşul va intra în carantină timp de 14 zile, din moment ce Muntenegru se află pe lista galbenă a ţărilor cu risc epidemiologic ridicat.

Risto Radunovic, în carantină înainte de primele antrenamente cu FCSB

Din informaţiile FANATIK, Risto Radunovic ar urma să se întoarcă în România după Crăciun şi va intra în carantină. În aceste condiţii, fundaşul stânga va rata primele antrenamente ale echipei, jucătorii lui Toni Petrea urmând să se reunească pe 3 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Risto Radunovic a fost deja la baza de pregătire de la Berceni, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Fotbalistul a participat la o şedinţă foto, iar imaginile vor fi folosite atunci când transferul va fi anunţat oficial pe site-ul oficial al liderului din Liga 1.

Risto Radunovic, titular pe postul de fundaş stânga la FCSB

În turul campionatului, Ionuţ Panţîru a fost titular pe postul de fundaş stânga la FCSB, însă fotbalistul adus de la Poli Iaşi a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Dacă nu va fi împrumutat pentru a doua parte a sezonului 2020-2021, jucătorul de 24 de ani va fi rezerva lui Risto Radunovic.

ADVERTISEMENT

Pe banda stânga a defensivei, FCSB va sta foarte bine din retur. Pe lângă Risto Radunovic şi Ionuţ Panţîru, liderul campionatului îi mai are la dispoziţie pe acest post pe Marius Briceag, Aristidis Soiledis, Alexandru Pantea şi Lucian Filip, fotbalist care a suferit o accidentare gravă în vară.

FCSB şi-a luat fundaş de naţională

La începutul lunii decembrie, Dani Coman, preşedintele Astrei Giurgiu, a anunţat că oferta venită de la FCSB pentru Risto Radunovic a fost acceptată. “Este adevărat că ne-am înțelesc cu domnul Gigi Becali pentru transferul lui Risto Radunovic. La finalul turului, fotbalistul va pleca la echipa dumnealui”, spunea oficialul giurgiuvenilor.

ADVERTISEMENT

Prin acest transfer, FCSB şi-a asigurat serviciile unui fundaş de bandă cu experienţă internaţională. Risto Radunovic a jucat nouă meciuri pentru naţionala Muntenegrului şi a fost integralist în trei partide ale selecţionatei în ultima ediţie din Liga Naţiunilor.

  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Risto Radunovic
  • 589 de minute a jucat Risto Radunovic pentru naţionala Muntenegrului

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,95 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT