Sport

Probleme pentru Simona Halep în turul 2 de la WTA Roma 2022! La un pas de accidentare şi crize de nervi pe teren. Video

Simona Halep a avut destul de multe probleme în meciul cu Danielle Collins din turul 2 de la WTA Roma 2022. Românca a fost la un pas de o accidentare.
11.05.2022 | 23:15
Probleme pentru Simona Halep in turul 2 de la WTA Roma 2022 La un pas de accidentare si crize de nervi pe teren Video
Simona Halep a întâmpinat probleme în meciul cu Danielle Collins din turul 2 de la WTA Roma 2022
ADVERTISEMENT

Primul set al meciului cu Danielle Collins, din turul 2 de la WTA Roma 2022, a fost unul destul de complicat pentru Simona Halep. Jocul agresiv al sportivei din SUA i-a pus mari probleme, iar la un moment dat a fost la un pas să se accidenteze.

Ce a păţit Simona Halep în turul 2 de la WTA Roma 2022

La 3-4 şi 0-15, Simona Halep a returnat o minge trimisă de Danielle Collins, însă s-a dezechilibrat şi a fost la un pas să cadă. Din această mişcare, românca a călcat greşit şi a acuzat mici dureri la glezna piciorului drept.

ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a îndreptat spre bancă şi şi-a luat câteva secunde de pauză ca să-şi revină. Apoi, fostul număr 1 mondial a revenit pe teren şi a câştigat cu uşurinţă game-ul.

Simona Halep, la un pas de accidentare (sursă foto: digisport.ro)
Simona Halep, la un pas de accidentare (sursă foto: digisport.ro)

Crize de nervi în timpul meciului cu Danielle Collins

Din cauza jocului agresiv al adversarei, dar şi pentru că jocul ei a scârţâit în multe momente, Simona Halep a fost permanent nervoasă în timpul primului set al meciului cu Danielle Collins.

ADVERTISEMENT

După ce a şters de câteva ori zgura cu racheta, cu gesturi nervoase, Simona Halep a avut o ieşire dură la o minge pierdută. Fostul număr 1 mondial şi-a atins capul cu racordajul, de câteva ori, imagine care a fost surprinsă de camerele TV.

De asemenea, la scorul de 5-5, Simona Halep a contestat o minge care fusese anunţată out şi s-a contrazis cu arbitrul meciului, totul pe un ton calm, chiar dacă avusese câteva accese de nervozitate anterior.

ADVERTISEMENT

Danielle Collins s-a plâns de comportamentul unui spectator

Atunci când conducea cu 4-2, Danielle Collins a întrerupt jocul, la 40-15 pentru Simona Halep, şi a simţit nevoia să-i atragă atenţia arbitrului de comportamentul unui spectator.

Sportiva din Statele Unite ale Americii s-a plâns că fanul respectiv se bucură gălăgios atunci când ea greşeşte, dând senzaţia că ar fi unul dintre fanii Simonei Halep.

ADVERTISEMENT

La Roma, Simona Halep a fost susţinută frenetic de suporterii români prezenţi pe terenele complexului “Foto Italico”. În timpul meciului cu Danielle Collins, fanii au fost auziţi în repetate rânduri cum îi scandau numele jucătoarei din Constanţa.

ADVERTISEMENT
Tags: