Fotbal intern

Probleme pentru Toni Petrea la FCSB?! ”La un moment dat va spune şi el mai multe”

26.04.2021 | 08:53
Probleme pentru Toni Petrea la FCSB La un moment dat va spune si el mai multe
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui FCSB, Toni Petrea, și-a găsit greu cuvintele după eșecul de duminică seara, scor 1-2 cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Petrea a acuzat numeroasele accidentări din lotul roș-albaștrilor, dar explicațiile lui nu l-au convins pe fostul președinte de onoare, Helmuth Dukadam.

Fostul mare portar este convins că Toni Petrea este un simplu executant și că ”problemele de lot” de care amintea tehnicianul ar putea fi de fapt probleme de altă natură.

ADVERTISEMENT

Eroul de la Sevilla a renunțat la funcția onorifică pe care o avea în clubul patronat de Gigi Becali, anul trecut, chiar înaintea unui meci CFR Cluj. Dukadam și-a justificat gestul spunând că a simțit că nu mai este dorit în club. De atunci, relațiile dintre Dukadam și reprezentanții FCSB sunt extrem de reci.

Dukadam este convins că Toni Petrea a încercat să transmită un mesaj

La interviurile de la finalul jocului de la Giurgiu, antrenorul roș-albaștrilor a încercat să explice cu ce probleme se confruntă, dar și că acestea au aupărut independent de voința lui.

ADVERTISEMENT

”Panțîru a acuzat o lovitură, sper să nu fie foarte gravă, că și așa suntem 10. Încercăm să recuperăm pe cei care sunt aproape de a intra în programul echipei, vom mai aduce și de la echipa a doua. Asta e situația în care am ajuns, voit sau nevoit, nu avem ce face. Trebuie să strângem rândurile, să căutam soluții în cadrul lotului”, a spus Petrea.

Helmuth Dukadam a reacționat imediat și, într-o intervenție la Digisport, a sugerat că Petrea a transmis un mesaj despre situația de la FCSB.

ADVERTISEMENT

”El a spus ceva, cu subînțeles, în momentul în care a fost întrebat cum de s-a ajuns în această situație. A zis ’voit și nevoit s-a ajuns în această situație’. Voit înseamnă că cineva a vrut să se ajungă în această situație.

Situația asta, că nu sunt jucători, că sunt accidentați, că sunt jucători care nu joacă. Asta îți pune un semn de întrebare. Ce a vrut să spună? El a vrut să spună asta. Oricum, lui i s-a spus clar ce are de făcut – nu câștigă campionatul, pleacă! Cred că la un moment dat va spune și el mai multe”, a spus Dukadam pentru sursa amintită

ADVERTISEMENT

Tot mai mulți accidentați la FCSB

FCSB a fost echipa care a impresionat până la un moment dat tocmai prin forța fizică pe care jucătorii o emanau meci de meci. Și totuși, în ciuda pregătirii ireproșabile, tot mai mulți fotbaliști sunt indisponibili din cauza accidentărilor suferite.

Ionuț Panțîru este ultimul jucător care se adaugă pe lunga listă a celor pe care Toni Petrea nu poate conta, momentan sau pe termen lung. Panțîru s-a accidentat în minutul 20 al meciului cu Sepsi după o intervenție agresivă a propriului coechipier, Adrian Șut, care încerca să-l deposedeze de balon pe Golofca.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,57 este cota pentru „sub 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT