ADVERTISEMENT
Fotbal international

Probleme pentru Zlatan Ibrahimovic! Suedezul e sub investigația UEFA, din cauza unei legături cu o casă de pariuri

Autor: Andrei Șchiopu | 26.04.2021 | 20:08
Probleme pentru Zlatan Ibrahimovic! Suedezul e sub investigația UEFA, din cauza unei legături cu o casă de pariuri
Probleme pentru Zlatan Ibrahimovic! Suedezul e sub investigația UEFA, din cauza unei legături cu o casă de pariuri. Sursă foto: goal.com

Zlatan Ibrahimovic are un sezon bun la AC Milan, iar atacantul suedez și-a prelungit recent contracul cu „rossonerii”, însă „Ibra” întâmpină probleme serioase, pentru că a fost pus sub o investigație UEFA.

ADVERTISEMENT

Zlatan este acționar la Bethard, o casă de pariuri din Malta, unde deține un procent de 10%, ceea ce contravine cu regulile stricte impuse de UEFA, în privința legăturilor dintre fotbaliști și casele de pariuri.

Erik Skarp, directorul executiv al Bethard, a confirmat implicarea lui Ibrahimovic pentru Aftonbladet, compania având profit, după impozitare în 2019, de 29.600.000 de euro.

Zlatan, sub investigația UEFA din cauza unei case de pariuri

Zlatan Ibrahimovic se află sub investigația UEFA, din cauza unei legături cu o casă de pariuri din Malta, din care a obținut beneficii bănești și la care este acționar.

ADVERTISEMENT

UEFA a făcut anunțul oficial, prin intermediul site-ului și al rețelelor de socializare, în care anunță că atacantul suedez va fi supus unei investigații:

„În privința articolului 31(4) al Regulamentului Disciplinar (DR) al UEFA, un inspector al organizației a fost desemnat să investigheze o posibilă încălcare a regulamentului UEFA de către domnul Zlatan Ibrahimovic, pentru interese financiare din partea unei companii de pariuri”.

Ce riscă Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic riscă sancțiuni grave, care pornesc de la o amendă de 100.000 de euro până la trei ani de suspendare din fotbal, ceea ce ar putea însemna finalul carierei lui „Ibra”.

ADVERTISEMENT

Conform presei din Suedia, Zlatan este implicat din 2018 la agenția cu sediul în Malta, prin intermediul firmei sale Unknown AB, iar Federația Suedeză de Fotbal ar fi fost informată de actele lui „Ibra”, acesta fiind motivul pentru care nu ar mai fi fost convocat la național Suediei.

Zlatan și-a anunțat retragerea de la națională, dar s-a răzgândit înaintea Campionatului Mondial din 2018, când a vrut să facă parte din lotul nordicilor, însă nu a fost primit înapoi.

ADVERTISEMENT

Recent, Ibrahimovic a revenit la naționala Suediei și a jucat deja două partide pentru țara sa, împotriva Georgiei și naționalei Kosovo.

  • 39 este vârsta lui Zlatan Ibrahimovic
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!