Sport

Probleme tot mai mari pentru Cristiano Ronaldo! Au apărut noi imagini cu momentul în care plesnește un copil cu autism. Video

Au apărut imagini cu momentul în care Cristiano Ronaldo (37 de ani) plesnește un copil cu autism, la finalul partidei Everton - Manchester United, 1-0.
11.04.2022 | 11:14
Probleme tot mai mari pentru Cristiano Ronaldo Au aparut noi imagini cu momentul in care plesneste un copil cu autism Video
Au apărut imagini cu momentul în care Cristiano Ronaldo (37 de ani) plesnește un copil cu autism, la finalul partidei Everton - Manchester United, 1-0
ADVERTISEMENT

La finalul partidei Everton – Manchester United, 1-0, care a contat pentru etapa a 32-a din Premier League, Cristiano Ronaldo a plesnit mâna unui copil care filma jucătorii în timp ce se îndreptau spre vestiare.

Au apărut noi imagini cu momentul în care Cristiano Ronaldo plesnește un copil cu autism

În mediul online, a apărut un clip cu momentul în care Cristiano Ronaldo îl plesnește pe copilul care ținea întins un telefon.

ADVERTISEMENT

Mama copilului agresat a reacționat

După acest incident, Sarah Kelly, care afirmă că este mama copilului agresat, a avut un mesaj critic la adresa lui Cristiano Ronaldo, pe rețelele sociale.

„La finalul partidei, jucătorii lui Man United au început să iasă de pe teren. Eram chiar lângă tunelul pe unde au trecut ei. Fiul meu îi filma pe toți. Și-a coborât telefonul pentru că Ronaldo și-a tras jambiera în jos și piciorul îi sângera. Și-a coborât telefonul să vadă ce s-a întâmplat, fără să-i vorbească.

ADVERTISEMENT

Când Ronaldo a trecut pe lângă fiul meu, cu un temperament teribil, teribil, i-a zdrobit telefonul din mâna și a continuat să meargă. Puteți vedea după vânătaie că a fost lovit.

Pur și simplu nu pot să cred că vorbesc despre asta. Am început să plâng, eram zdruncinată, Jacob era complet șocat, este autist și are și dispraxie, așa că nu a înțeles cu adevărat ceea ce se întâmpla până când a venit acasă.

ADVERTISEMENT

A stricat complet ziua și ne-a lăsat un gust amar. Este un idol (n.r. Cristiano Ronaldo). Da, nu este de la Everton, dar îți place cine îți place, iar Ronaldo este un jucător mare. Pentru fiul meu Ronaldo este o legendă. Copilul meu este un băiat autist și a fost agresat de un jucător de fotbal, așa văd eu lucrurile, ca mamă”, a scris Sarah Kelly, pe rețelele sociale.

Inclusiv Cristiano Ronaldo a reacționat în mediul online. Atacantul portughez a postat, pe Instagram, un mesaj în care își prezintă scuzele către copilul pe care l-a agresat și îl invită la următorul meci al lui Manchester United de pe „Old Trafford”.

ADVERTISEMENT

„Nu este niciodată uşor să faci faţă emoţiilor în momentele dificile, cum ar fi cel în care ne aflăm. Cu toate acestea, trebuie să fim întotdeauna respectuoşi, răbdători şi să dăm exemplu tuturor tinerilor care iubesc frumosul joc. Aş dori să îmi cer scuze pentru izbucnirea mea şi, dacă este posibil, aş dori să invit acel suporter să urmărească un meci pe Old Trafford, în semn de fair-play şi sportivitate”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Potrivit celor de la The Sun, fundația „Salvați copiii”, a cărei ambasador era Cristiano Ronaldo, se dezice de fotbalistul portughez, după gestul făcut la finalul meciului cu Everton.

ADVERTISEMENT