Sport

Probleme uriașe la CSM București. „Tigroaicele” sunt neplătite de patru luni. Nouă vedete pot pleca gratis

23.03.2020 | 19:44
Probleme uriase la CSM Bucuresti Tigroaicele sunt neplatite de patru luni Noua vedete pot pleca gratis
ADVERTISEMENT

Echipa de handbal feminina CSM București a obținut calificarea în sferturile Ligii Campionilor și este pe primul loc în Liga națională, dar probleme financiare de la club ar putea duce la pierderea a noua jucătoare importante.

CSM București poate pierde gratis nouă jucătoare

CSM București se confruntă cu probleme financiare serioase, motiv pentru care cei mai mulți dintre sportivii echipelor de handbal feminin și masculin sunt neplătiți de aproape patru luni, anunță Digisport.

ADVERTISEMENT

Concret, sportivi nu și-ar fi primit banii pentru lunile decembrie, ianuarie și februarie, iar joi, pe 26 martie, este data scadentă a salariilor pentru luna în curs.

Sportivii ar putea depune memorii pentru a deveni liberi de contract, împlinindu-se deja 90 de zile de neplată, situație pe care oficialii clubului ar putea să o evite dacă vor vira cel puțin două dintre salariile restante.

ADVERTISEMENT

Situația s-ar putea, totuși, îmbunătăți până la data în care sportivii vor ajunge la patru salarii restante, Primăria Capitalei organizând luni o ședință, în care situația de la CSM București a fost, cel mai probabil, unul dintre subiectele de pe ordinea de zi.

Nouă jucătoare importante pot pleca

Echipa de handbal feminin a clubului din Capitală, calificată în sferturile de finală ale Champions League și aflată pe primul loc în clasamentul, la egalitate de puncte cu Râmnicu Vâlcea, dar cu un meci mai puțin disputat, ar putea pierde nouă jucătoare importante din cauza restanțelor salariale.

ADVERTISEMENT

Andrea Lekic, una dintre sportivele cel mai bune plătite de la CSM, Elizabeth Omoregie, Andrea Klikovac, Linnea Torstenson, Carmen Martin, Nora Mork, Dragana Cvijic, Itana Grbic și Jelena Grubisic sunt cele nouă jucătoare care ar putea pleca fără sumă de transfer din cauza restanțelor.

CSM București a terminat pe locul patru grupa principală din Liga Campionilor și urma să întâlnească Gyor în sferturile competiției continentale.

ADVERTISEMENT

Meciurile au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus pentru o dată ce va stabilită ulterior de EHF.

ADVERTISEMENT