Life

Proces incredibil deschis în România! O cunoscută creatoare de modă este acuzată de „încălcarea promisiunii de căsătorie”. Fostul iubit îi cere daune de 550.000 de euro. Exclusiv

Omul de afaceri Adrian Stănescu o acuză pe Lucia Maria Hohan, fosta logodnică, cu care are 2 copii, că i-ar fi înșelat așteptările timp de... 11 ani! Acesta i-a deschis un proces inedit creatoarei de modă, pretinzând uriașe despăgubiri materiale.
27.10.2021 | 14:57
Proces incredibil deschis in Romania O cunoscuta creatoare de moda este acuzata de incalcarea promisiunii de casatorie Fostul iubit ii cere daune de 550000 de euro Exclusiv
Designerul Lucia Maria Hohan, data in judecata de fostul iubit. I se cer daune in valoare totala de 550.000 de euro Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cunoscutul designer Lucia Maria Hohan și fostul ei logodnic, Adrian Stănescu, sunt părți ale unui proces mai rar întâlnit în România: încălcarea promisiunii de căsătorie! Omul de afaceri a dat-o în judecată pe Hohan și a depus în instanță probe materiale, care ar indica culpa exclusivă a femeii.

Luciei Maria Hohan i se cer 500.000 de euro despăgubiri materiale și 50.000 euro daune morale!

În procesul inedit deschis de Adrian Stănescu în București, judecătorii trebuie să decidă dacă creatoarea de modă se face vinovată de ruperea logodnei și a promisiunii de căsătorie, faptă pedepsită de Codul Civil din România. Potrivit art. 269 (Răspunderea pentru ruperea logodnei) pct. 1, din Codul Civil, „partea care rupe logodna în mod abuziv poate fi obligată la despăgubiri pentru cheltuielile făcute sau contractate în vederea căsătoriei, în măsura în care au fost potrivite cu împrejurările, precum și pentru orice alte prejudicii cauzate”.

ADVERTISEMENT

Conform legii, Adrian Stănescu a decis să ceară despăgubiri financiare de la fosta logodnică, Lucia Maria Hohan, reclamantul indicând în cererea de chemare în judecată, conform informațiilor FANATIK, toate cheltuielile pe care le-ar fi făcut pentru ca designerul să fie fericită, detaliind și pretențiile exagerate ale lui Hohan cu privire la imobilele în care locuiau împreună. Deh, doar iubirea adevărată și curată costă…

Reclamantul Adrian Stănescu detaliază în acțiune relația „romantică” cu Hohan, explicând care sunt motivele pentru care s-a ajuns la ruperea logodnei și de ce solicită 500.000 de euro ca despăgubiri materiale și 50.000 de euro daune morale, în total mai mult de jumătate de milion de euro!

ADVERTISEMENT

Vacanțe de lux în toată lumea și casă de 450.000 de euro pentru „iubirea vieții”

Relația dintre Lucia Maria Hohan și Adrian Stănescu a debutat, conform omului de afaceri, în anul 2007, pentru ca, la jumătatea anului următor, să se mute împreună într-o garsonieră.

De altfel, acela a și fost momentul în care Stănescu a început să investească sume colosale pentru a-i oferi iubitei tot confortul de care avea nevoie, crezând, la acea vreme, că viitorul lor împreună va fi unul cât se poate de roz…

ADVERTISEMENT

Astfel, după vacanțe de lux extrem de costisitoare petrecute languros la Roma, Santorini, Paris, Maroc sau Caraibe, Adrian Stănescu, la insistențele înfierbântate ale logodnicei, a cumpărat, în 2009, o casă în care ar fi investit în jur de 450.000 de euro! Dar, explică fostul logodnic în cererea de chemare în judecată, toate aceste eforturi au fost făcute fiindcă, deja, între ei se discuta la modul cel mai serios despre căsătorie și o viață perfectă împreună.

Lucia Maria Hohan
Lucia Maria Hohan este data in judecata si i se cer 550.000 de euro daune Foto: Instagram

”Pe parcursul relației, având mai multe discuții în cadrul cărora detaliam fiecare dintre noi cum ne-am dori să se petreacă lucrurile între noi și cum vedem a evolua viața noastră, am stabilit ca, ulterior nașterii primului copil, în primul an după acest eveniment, să ne și căsătorim legal, pârâta afirmând că și-ar dori să ne și logodim înainte, tocmai, ca o dovadă fermă a legământului nostru de dinaintea căsătoriei”, susține Adrian Stănescu în originala cerere de chemare în judecată.

ADVERTISEMENT

Logodna dintre designer și afacerist, ”parafată” în ziua nașterii primului copil

În ziua de 22 octombrie 2011, cea în care s-a născut primul cdopil al cuplului – o fetiță, Adrian Stănescu a cerut-o în căsătorie pe Lucia Maria Hohan, creatoarea de modă acceptând, entuziasmată, să devină soția afaceristului și partenera acestuia într-o permanentă „vie en rose”.

”Date fiind emoțiile produse de nașterea primului copil din viața unui cuplu, la care s-a adăugat și această cerere în căsătorie, pârâta a acceptat fără rezerve, manifestând o bucurie care este greu de descris în cuvinte. Faptul că această cerere în căsătorie a fost acceptată reiese inclusiv din propunerea care a venit de la pârâtă în legătură cu numele ce urma a fi purtat de fetița noastră”, susține reclamantul în acțiunea depusă la tribunal de către avocații săi.

Lampa bogățiilor lui Alladin, „duhul” Stănescu și „stăpâna” Hohan

Chiar dacă au stabilit să se căsătorească imediat după ce primul lor copil împlinea un an, amorezii au decis să amâne nunta, deși se comportau deja în societate precum o familie perfectă, ba chiar se prezentau peste tot ca fiind soț și soție.

În 2014, se năștea cel de-al doilea copil al cuplului, un băiețel, nunta fiind, din nou, amânată pentru anul următor. În 2015, însă, Adrian Stănescu a suferit o operație complicată la plămâni, deci căsătoria s-a amânat iarăși, iar în anii următori nu s-a mai făcut deloc vorbire despre aceasta. Ideea nunții a dispărut ca prin fum, Adrian Stănescu semănând tot mai mult cu bietul duh-prizonier din lampa lui Alladin, ce doar îi împlinea pe bandă rulantă orice dorință „stăpânei” sale.

Căsătoria dintre Lucia Maria Hohan și Adrian Stănescu, compromisă de infidelitate?

”Deși totul părea că decurge absolut normal, conform așteptărilor, având împreună o viață împlinită, bucurându-ne de timpul petrecut atât împreună, cât și alături de copiii noștri, ca urma a unor probleme de sănătate, am fost nevoit în anul 2015 să sufăr o intervenție medicală la plămâni. În vederea însănătoșirii grabnice, medicii mi-au recomandat să locuiesc într-o zonă cu aer curat. Drept urmare, urmând sfaturile medicilor, am fost nevoit să locuiesc timp de o lună la Brașov, pentru a mă reface. Șederea subsemnatului la Brașov, din anul 2015, a reprezentat și momentul incipient al degradării relației noastre sentimentale, dându-mi seama de realele intenții ale pârâtei”, mai acuză Stănescu.

Actiune Adrian Stanescu
Adrian Stanescu a dat-o in judecata pe fosta lui logodnica, designerul Lucia Maria Hohan Foto: Fanatik

Mai mult, cel puțin așa susține fostul logodnic, Lucia Maria Hohan l-ar fi înșelat în mod repetat, omul de afaceri primind chiar și o serie de detalii șocante despre sex-aventurile iubitei și logodnicei sale de la acel moment.

”Observând comportamentul pârâtei și starea de spirit neobișnuită prin raportare la faptul că starea mea de sănătate nu era tocmai bună, am întrebat-o pe aceasta dacă nu cumva în călătoriile sale urmează să se întâlnească cu vreun alt bărbat, iar în cele din urmă, după mai multe discuții tensionate, aceasta mi-a mărturisit o parte din aventurile sale anterioare”, sunt doar câteva dintre acuzele uluitoare ale lui Adrian Stănescu.

Îndrăgostit până peste cap, logodnicul încornorat i-a iertat prima aventură, iar de bucurie, Hohan a cumpărat verighetele

Totuși, la acea vreme, Stănescu și-a iertat partenera de viață și au plecat împreună în alte excursii în străinătate, iar la sfârșitul anului 2018, Lucia Maria Hohan, pentru a-i demonstra, și ea, că dorește să întemeieze o familie alături de afacerist, a cumpărat personal, din Italia, o pereche de verighete personalizate.

Deși „încornorat”, Adrian Stănescu a recunoscut că a fost impresionat atunci de primirea verighetelor, acestea fiind și personalizate de către Lucia Maria Hohan, promisiunea reînnoită de căsătorie reprezentând, de altfel, motivul pentru care i-a iertat, din nou, presupusele infidelități de până atunci.

S-au despărțit definitiv în 2019! ”Descoperind toate amantlâcurile, am realizat că, pe tot parcursul celor 11 ani, pârâta nu și-a dorit niciodată să ne căsătorim”

Anul 2019 a adus, însă, despărțirea definitivă dintre cei doi! Lucia Maria Hohan ar fi avut, acuză fostul logodnic, o aventură amoroasă cu un prieten, M. C. Chiar dacă inițial, după ce a aflat că este înșelat de cei doi, Adrian Stănescu a acceptat să îi mai dea o șansă iubitei, câteva luni mai târziu a descoperit, stupefiat, că aventura ar fi continuat în forță!

”Descoperind toate amantlâcurile pe care pârâta le-a avut în toată perioada relației cu mine, atât anterior promisiunii de căsătorie, cât și ulterior acesteia, am realizat faptul că, pe tot parcursul celor 11 ani, pârâta nu a manifestat sentimente sincere față de mine, si că, în realitate, nu și-a dorit niciodată să ne căsătorim!”, mai explică logodnicul încornorat în cererea de chemare în judecată, în care solicită despăgubiri uriașe în valoare totală de 550.000 de euro.

Contactat de FANATIK, logodnicul înșelat, Adrian Stănescu, a dezvăluit că i-a deschis mai multe procese Luciei Maria Hohan, comentând doar atât: ”Aștept ca judecătorii să facă dreptate!”.

De asemenea, contactată de FANATIK, cunoscutul designer Lucia Maria Hohan s-a mărginit să declare sec: „Sincer, nu, nu vreau să comentez nimic! Dacă va fi cazul, veți primi un punct de vedere din partea uneia dintre cele 3 firme de avocatură care mă reprezintă”.

Cunoscuta Lucia Maria Hohan are o ”colecție” de procese

Pe lângă procesele pe care i le-a intentat fostul ei logodnic, Adrian Stănescu, designerul Lucia Maria Hohan a fost dată în judecată și de un fost angajat, acesta reclamând-o pentru umilințele la care a fost supus.

„În anul 2019, pe fondul separării dintre pârâtă și angajatorul meu, precum și din cauza faptului că am refuzat oferta sa de angajare, pârâta a început să aibă o atitudine ostilă față de mine, adresându-mi injurii și alte cuvinte jignitoare de fiecare dată când ne întâlneam. Așadar, într-una din zilele în care mă aflam în interes de serviciu la sediul social al societății pe care o deține, pârâta mi-a transmis, de față cu ceilalți angajați, că nu mai sunt binevenit la sediul firmei sale și că nu mai are nevoie de serviciile mele, respectiv să nu te mai prind pe aici, sclavule și amărâtule!”, se arată în acțiunea depusă împotriva Mariei Lucia Hohan de către Nicolae Narcis Moroșeanu, conform Romania Tv.

În procesul pe care l-a deschis împotriva designerului, Nicolae Narcis Moroșeanu cere de la Lucia Maria Hohan daune morale în valoare de 10.000 de lei. Mai mult, fostul om bun la toate din preajma Luciei Mariei Hohan a reclamat-o și la Consiliul Național de Combatere a Discriminării.

ADVERTISEMENT