News

Procesul lui Victor Micula Jr. a început, dar cu o amânare. Fiul de milionar a accesat ilegal baze de date ale MAI

Procesul lui Victor Micula, fiul milionarului Viorel Micula, a început joi, 1 septembrie, dar cu o amânare pe un termen lung. În 2018, tânărul a accesat ilegal baza de date secretă a MAI.
01.09.2022 | 22:15
Procesul lui Victor Micula Jr a inceput dar cu o amanare Fiul de milionar a accesat ilegal baze de date ale MAI
Ce au stabilit judecătorii în cazul lui Victor Micula Jr. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

A început procesul în care Victor Micula Jr, fiul unuia dintre patronii European Drinks, este judecat pentru că a accesat ilegal baza de date secretă a MAI și a luat parte la o percheziție, deghizat în polițist.

Procesul lui Victor Micula Jr., amânat până în decembrie, după ce a accesat ilegal baza de date secretă a MAI

Judecătorii de la Tribunalul Bihor au hotărât, însă, o amânare, una chiar pe termen destul de lung: 8 decembrie. Ședința a avut loc la ora 12:00, dar după doar câteva minute s-a încheiat, conform ebihoreanul.ro

ADVERTISEMENT

În sală s-au prezentat doar trei dintre avocații tânărului milionar și doar doi dintre oamenii legii inculpați alături de Victor Micula.

A lipsit din fața instanței inclusiv polițista care i-a permis fiului lui Victor Micula să aibă acces la baza de date a MAI. Tot aceasta a înaintat judecătorilor o cerere prin care a solicitat amânarea pronunțării din dosar, deoarece are nevoie mai mult timp pentru pregătirea apărării.

ADVERTISEMENT

O polițistă care l-a sprjinit pe Victor Micula a solicitat amânarea, iar judecătorii i-au admis cererea

Judecătoarea Veronica Ioniță a admis cererea și a pronunțat data de 8 decembrie. Totul are loc după ce Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor l-a inculpat pe Victor Micula pentru instigare la acces ilegal la un sistem informatic, divulgare de informații confidențiale de serviciu sau nepublice și două fapte de acces ilegal la un sistem informatic și uzurpare de calități oficiale.

Victor Micula s-a ales, așadar, cu dosar penal și a fost pus sub urmărire penală. În aceeași situație se află și patru oameni ai legii din Oradea.

ADVERTISEMENT

Scurt rezumat al faptelor ilegale ale lui Victor Micula. Bărbatul, interesat de solista Vlăduța Lupău

În 2018, potrivit G4media, Victor Micula în timp ce venea de la Băile Felix către Oradea, cu iubita și prietenii săi, aflat la volanul unui Mercedes l-ar fi șicanat în trafic pe un bărbat ce conducea un Opel.

La un moment dat, victima s-a refugiat într-o benzinărie, iar Victor Micula a urmărit-o și a început să-i lovească autovehiculul. Atunci, șoferul Opelului a sunat la 112 și așa a reușit să scape de urmărirea lui Micula Jr.

ADVERTISEMENT

Însă, tânărul fiu de milionar nu s-a oprit aici și a apelat la ajutorul unui amic polițist, plecând noaptea prin oraș să-l caute pe conducătorul auto. Nu l-au găsit, iar Victor Micula s-a dus la sediul poliției locale, iar acolo i s-a permis accesul la baza de date. Nu s-a mulțumit să caute informații despre bărbatul căruia i-a lovit mașina, ci a vrut să afle detalii și despre cântăreața Vlăduța Lupău.

Tot în 2018, Victor Micula, după ce și-a anunțat prietenii polițiști că un adversar s-a urcat băut la volan, a participat la percheziționarea acestuia, îmbrăcat și el în om al legii, având și cagulă pe față.

ADVERTISEMENT
Tags: