Life

Producătoarea Insula iubirii, înregistrată fără să știe! Ce secret s-a aflat

Producătoarea de la Insula iubirii a dezvăluit unul din secretele show-ului de la Antena 1, fără să știe că e înregistrată.
06.07.2023 | 12:35
Producatoarea Insula iubirii inregistrata fara sa stie Ce secret sa aflat
S-a aflat un mare secret de la Insula iubirii. Foto: YouTube/ Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Insula iubirii este hitul verii pe piața televiziunilor, iar printre fanii show-ului de la Antena 1 se numără și niște vedete despre care n-ai fi crezut că se uită la o astfel de producție.

Producătoarea Insula iubirii a dezvăluit la ce distanță locuiau băieții de fete

Florin Ristei și Speak comentează pe YouTube tot ce se întâmplă în Thailanda cu cuplurile și ispitele. Cei doi au declarat că nu erau deloc fanii acestui reality-show, dar după ce s-au uitat de curiozitate au început să se uite mai des.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii pe care au postat pe platforma video, Florin Ristei a avut o curiozitate legat de distanța dintre cele două case. Cât de aproape locuiau, așadar, băieții de fete?

Fostul concurent de la X Factor a aflat răspunsul chiar de la producătoarea emisiunii, Emilia Vlad. Acesta a sunat-o în cadrul ediției înregistrate cu Speak, intitulată „Fierți pe insulă”, pe cea care știe tot ce se întâmplă în show. fără să îi spună că dezvăluirea ei va ajunge pe internet.

ADVERTISEMENT

În timp ce vizionau filmulețele de la Insula iubirii, Florin Ristei i-a scris un mesaj producătoarei Emilia Vlad. Curiozitatea i-a fost satisfăcută după doar câteva minute. Lui Ristei i s-a părut, din ce a văzut la televizor până acum, că băieții nu stau foarte departe de fete și că ar putea ajunge oricând, luând-o pe jos. Ei bine, bănuiala lui Florin a fost confirmată pe jumătate.

Șefa de la Insula iubirii, înregistrată de Florin Ristei fără să știe

Cu mașina, sunt 10 minute de mers între cele două vile, iar pe jos – 30. „Sunt pe aceeași plajă, poți să ajungi, dar pe jos, între ei durează, pe plajă așa, jumătate de oră, cam așa. Ai alte curiozități?”, a dezvăluit producătoarea de la Insula iubirii în emisiunea realizată de Ristei și Speak.

ADVERTISEMENT

„Bă, dar tu nu i-ai zis că filmăm”, i-a spus Speak lui Florin Ristei. Partenerul de viață al lui Naomi Hedman a zis că producătoarea nu a fost anunțată că se va difuza declarația ei.

Băieții au ținut să facă niște precizări la începutul podcastului lor, spunând că în urmă cu câțiva ani nu erau fanii acestui reality-show. Speak își imagina că formatul seamănă cu Puterea dragostei de la Kanal D, dar după ce s-a uitat și-a dat seama că sunt două producții complet diferite.

ADVERTISEMENT

Nici Florin Ristei nu a fost fan Insula iubirii de la bun început. Un coleg din trupa sa l-a convins să se uite, în cele din urmă, la emisiune.

Ristei: „Acum trei ani eram împotriva acestei emisiuni”

„Acum trei ani eram împotriva acestei emisiuni. Când auzisem de Insula iubirii și s-a lansat… Ziceam unui coleg de trupă, te uiți la mizeria aia de emisiune? Am zis hai să dau drumul la televizor. Nici nu m-am dus la toaletă patru ore”, a dezvăluit Florin Ristei.

„Și eu la fel!”, a spus Speak, după care a făcut câteva completări. „Eu credeam că e Puterea dragostei, Mireasă pentru mama, din astea, Schimb de mame… Nu mai e gherțoială, l-au curățat sezonul ăsta. Am zis că nu cred că o să mai meargă, dacă nu mai e gherțoiala. Dar nu știu unde îi găsesc…”, a declarat Speak. Cât despre concurenți, celor doi băieți le-a atras până acum atenția Ema, iubita lui Răzvan.

 

 

 

ADVERTISEMENT