Life

Produsele Kaufland pe care retailerul german le bagă la promoție. Sâmbătă, 6 aprilie 2024 le găsiți la un preț irezistibil. Au eticheta galbenă, sunt la ofertă și se vor vinde ca pâinea caldă

Produsele Kaufland pe care retailerul german le bagă la promoție de sâmbătă, 6 aprilie, au etichetă galbenă. Ce poți cumpăra cu bani puțini?
05.04.2024 | 21:30
Produsele Kaufland pe care retailerul german le baga la promotie Sambata 6 aprilie 2024 le gasiti la un pret irezistibil Au eticheta galbena sunt la oferta si se vor vinde ca painea calda
Produsele Kaufland pe care retailerul german le bagă la promoție. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Produsele Kaufland pe care retailerul german le bagă la promoție de sâmbătă, 6 aprilie, nu trebuie ratate. Acestea au etichetă galbenă, iar unele prețuri sunt doar de câțiva lei. Ce găsești în magazine în weekend?

Produsele Kaufland pe care retailerul german le bagă la promoție de sâmbătă, 6 aprilie

Kaufland bagă la promoție mai multe produse de sâmbătă, 6 aprilie. Toate acestea au etichetă galbenă. Asta înseamnă că vorbim despre reduceri de până la 30% în cazul anumitor produsele. Iar ofertele chiar nu trebuie ratate.

ADVERTISEMENT

La fel ca și Lidl, Kaufland vine constant cu oferte imbatabile pentru clienții săi. Iar în acest weekend ai de unde alege. O grămadă de mezeluri au preț redus, iar surprizele nu se opresc doar aici.

Care sunt produsele pe care Kaufland le bagă la promoție de sâmbătă, 6 aprilie? Începem cu salamul secuiesc de 400 de grame. Acesta are un preț redus cu 28%. Asfel, costă doar 9,99 lei, în loc de 13,99 lei prețul inițial.

ADVERTISEMENT

Unele produse sunt reduse cu peste 30%

Surpriza din weekend este însă cașcavalul ruker. Acesta are un preț redus cu 30%. Astfel, poate fi achiziționat din magazinele Kaufland cu doar 11,59 lei, în loc de 16,79, cât costă în mod normal.

La ofertă mai este și brânza Făgăraș. Aceasta are un preț redus cu 22% și costă doar 3,49 lei. Iar dacă tot suntem la capitolul lactate, smântâna e redusă și ea cu 11% și costă doar 1,99 lei, în loc de 2,25 lei.

ADVERTISEMENT

Care mai sunt produsele pe care Kaufland le bagă la promoție de sâmbătă, 6 aprilie?  Lista continuă cu o mulțime de mezeluri, care de altfel sunt și adorate de români. Spre exemplu, cârnații cu boabe de muștar costă doar 12,99 lei, fiind reduși cu 18%.

Tot de la Kaufland mai poți achiziționa în weekend și șunca haiducească. Aceasta are un preț redus cu 23% și costă doar 4,99. Iar pentru pretențioși, rulada cu carne de porc felii costă doar 5,49 lei, prețul fiind redus cu 21%.

ADVERTISEMENT

Alt produs redus de la Kaufland este șunca light crud uscată. Aceasta costă doar 10 lei. De asemenea, cârnații de bere simpli sau ușor picanți costă tot 10 lei, fiind reduși cu până la 39%. Somonul de Atlantic afumat la rece costă și el doar 10 lei, în loc de 12,99 lei cât era înainte.

ADVERTISEMENT