Life

Produsul adorat de români care e adus la raft de Lidl luni, 7 august 2023. Are o reducere uriașă, se va vinde ca pâinea caldă

Produsul pe care românii îl adoră și se va găsi pe rafturile de la Lidl la o reducere foarte mare. Oferta este limitată.
06.08.2023 | 10:57
Produsul adorat de romani care e adus la raft de Lidl luni 7 august 2023 Are o reducere uriasa se va vinde ca painea calda
Noi produse la reducere la Lidl. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Lidl vine cu noi oferte, la începutul săptămânii, pentru clienții care îi trec pragul. Reprezentanții supermarketului aduc pe rafturi un produs pe care toți românii îl adoră. Se va găsi la un cost foarte accesibil și va fi ideal de consumat, la orice masă.

Ce produs adorat de români se va găsi la un preț redus la Lidl

În fiecare săptămână Lidl are promoții pentru români sau în fiecare weekend. Aceasta se întinde pe o anumită perioadă, iar cei care află de ea se grăbesc să nu o rateze. De data aceasta s-ar putea întâmpla din nou, mai ales că supermarketul a redus un produs ce se mănâncă foarte des vara.

ADVERTISEMENT

În catalogul online al celor de la Lidl se găsește o ofertă valabilă în intervalul 7 august 2023-13 august 2023. În aceasta sunt incluse o mulțime de produse de care românii au nevoie, dar unul dintre ele se clasează printre favoritele lor, chiar dacă aduce un plus de calorii.

Este vorba despre mini-parizerul ”Baroni”, din carne de pasăre și de porc, dar și de mini-parizerul ”Baroni” doar din carne de porc. O cantitate de 500 de grame are o reducere de 20%, respectiv de la 4, 99 lei, la 3, 99 lei pe tot parcursul perioadei precizate.

ADVERTISEMENT

În același catalog mai sunt la prețuri mici și un piept de pui afumat. Acesta se va putea achiziționa cu 3, 29 lei, de la 3, 99 lei cât a fost până acum. În același timp, în coș vei mai putea pune și un pachet de cașcaval rotund de la ”Pilos”, cu 10, 99 lei, în loc de 13, 99 lei.

Pentru iubitorii de brânză, ”Brânza Făgăraș” bio, tot de la ”Pilos” se va putea achiziționa cu un cost de 4, 49 lei, de la 5, 49 lei. Sunt variante, însă, și pentru persoanele care țin Postul Adormirii Maicii Domnului. O caserolă de salată de ardei capia copt se va putea lua cu 5, 99 lei, de la 6, 99 lei.

ADVERTISEMENT

Care este programul Lidl

Toate aceste produse se vor putea cumpăra și în funcție de programul Lidl. Amintim că supermarketul funcționează de luni până sâmbătă de la 7:30 la 21:00, iar duminică de la 8:00 la 19:00. Acesta este un orar obișnuit, dar în zile de mare sărbătoare se va modifica.

Lidl este unul dintre cele mai ”vânate” supermarketuri din România. La nivel național, a apărut în anul 2011, iar în prezent avem peste 300 astfel de magazine, în toate județele. Lidl a înlocuit la noi în țară magazinele ”Plus”, foarte frecventate și acestea de români.

ADVERTISEMENT

”Suntem de părere că piaţa românească de retail se află încontinuă dezvoltare, iar de evoluţia acesteia va depinde şi numărulde magazine Lidl de pe piaţa locală. Obiectivul nostru este deschiderea de noi magazine, astfel căîn momentul de faţă nu sunt planificate închideri. Mai mult, neconcentrăm eforturile asupra achiziţionării de noi locaţii”, transmiteau cei de la Lidl în 2011.

ADVERTISEMENT