Life

Produsul adorat de români care e adus la raft de Lidl luni, 7 august 2023. Are o reducere uriașă, se va vinde ca pâinea caldă

Produsul pe care românii îl adoră și se va găsi pe rafturile de la Lidl la o reducere foarte mare. Oferta este limitată.
06.08.2023 | 10:57
Produsul adorat de romani care e adus la raft de Lidl luni 7 august 2023 Are o reducere uriasa se va vinde ca painea calda
Noi produse la reducere la Lidl. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Lidl vine cu noi oferte, la începutul săptămânii, pentru clienții care îi trec pragul. Reprezentanții supermarketului aduc pe rafturi un produs pe care toți românii îl adoră. Se va găsi la un cost foarte accesibil și va fi ideal de consumat, la orice masă.

Ce produs adorat de români se va găsi la un preț redus la Lidl

În fiecare săptămână Lidl are promoții pentru români sau în fiecare weekend. Aceasta se întinde pe o anumită perioadă, iar cei care află de ea se grăbesc să nu o rateze. De data aceasta s-ar putea întâmpla din nou, mai ales că supermarketul a redus un produs ce se mănâncă foarte des vara.

ADVERTISEMENT

În catalogul online al celor de la Lidl se găsește o ofertă valabilă în intervalul 7 august 2023-13 august 2023. În aceasta sunt incluse o mulțime de produse de care românii au nevoie, dar unul dintre ele se clasează printre favoritele lor, chiar dacă aduce un plus de calorii.

Este vorba despre mini-parizerul ”Baroni”, din carne de pasăre și de porc, dar și de mini-parizerul ”Baroni” doar din carne de porc. O cantitate de 500 de grame are o reducere de 20%, respectiv de la 4, 99 lei, la 3, 99 lei pe tot parcursul perioadei precizate.

ADVERTISEMENT

În același catalog mai sunt la prețuri mici și un piept de pui afumat. Acesta se va putea achiziționa cu 3, 29 lei, de la 3, 99 lei cât a fost până acum. În același timp, în coș vei mai putea pune și un pachet de cașcaval rotund de la ”Pilos”, cu 10, 99 lei, în loc de 13, 99 lei.

Pentru iubitorii de brânză, ”Brânza Făgăraș” bio, tot de la ”Pilos” se va putea achiziționa cu un cost de 4, 49 lei, de la 5, 49 lei. Sunt variante, însă, și pentru persoanele care țin Postul Adormirii Maicii Domnului. O caserolă de salată de ardei capia copt se va putea lua cu 5, 99 lei, de la 6, 99 lei.

ADVERTISEMENT

Care este programul Lidl

Toate aceste produse se vor putea cumpăra și în funcție de programul Lidl. Amintim că supermarketul funcționează de luni până sâmbătă de la 7:30 la 21:00, iar duminică de la 8:00 la 19:00. Acesta este un orar obișnuit, dar în zile de mare sărbătoare se va modifica.

Lidl este unul dintre cele mai ”vânate” supermarketuri din România. La nivel național, a apărut în anul 2011, iar în prezent avem peste 300 astfel de magazine, în toate județele. Lidl a înlocuit la noi în țară magazinele ”Plus”, foarte frecventate și acestea de români.

ADVERTISEMENT

”Suntem de părere că piaţa românească de retail se află încontinuă dezvoltare, iar de evoluţia acesteia va depinde şi numărulde magazine Lidl de pe piaţa locală. Obiectivul nostru este deschiderea de noi magazine, astfel căîn momentul de faţă nu sunt planificate închideri. Mai mult, neconcentrăm eforturile asupra achiziţionării de noi locaţii”, transmiteau cei de la Lidl în 2011.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Radu Drăgușin nu ”scapă” de Bayern Munchen! Anunțul venit din Anglia
Radu Drăgușin nu ”scapă” de Bayern Munchen! Anunțul venit din Anglia
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Șocul de care a avut parte un străin la scurt timp după ce...
Șocul de care a avut parte un străin la scurt timp după ce a ajuns în București: „E infernal aici!”. Ce a observat
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi...
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi 350 kg de argint. Românii le păstrează sau le aruncă la gunoi
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă,...
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă, deși i-a plăcut rezultatul. „I-am dat banii și ea a început să-i numere“ VIDEO
Oamenii de afaceri recunosc că au greşit oferind salarii prea mici românilor care...
Oamenii de afaceri recunosc că au greşit oferind salarii prea mici românilor care au ales să plece la muncă în străinătate
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția...
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția despre sfârșitul lumii
Viorel Lis, foc și pară pe Irinel Columbeanu. De la Oana a pornit
Viorel Lis, foc și pară pe Irinel Columbeanu. De la Oana a pornit
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Experimentul din România pe care Europa îl urmărește cu interes. „Zona va deveni...
Experimentul din România pe care Europa îl urmărește cu interes. „Zona va deveni mai atractivă”
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei