Life

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft de luni, 18 septembrie 2023. Are o reducere mare și se vinde ca pâinea caldă

Ce produs pe care românii îl adoră va fi la reducere, pe rafturile de la Lidl, de luni, 18 septembrie 2023. Se vinde ca pâinea caldă.
17.09.2023 | 10:28
Produsul adorat de romani pe care Lidl il baga la raft de luni 18 septembrie 2023 Are o reducere mare si se vinde ca painea calda
Noi produse la reducere pe rafturile de la Lidl. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Noi reduceri la supermarketul Lidl. De săptămâna viitoare, luni, 18 septembrie 2023, pe rafturi se va găsi la reducere un produs adorat de români și pe care îl folosesc de foarte multe ori. Este nelipsit din aproape orice mâncare și reprezintă o sursă bună de proteină, dar doar dacă este consumat cum trebuie.

Ce produs pe care românii îl adoră se va găsi la reducere la Lidl, de luni, 18 septembrie 2023

Lidl este unul dintre cele mai frecventate supermarketuri și a pregătit noi reduceri pentru clienții săi. În fiecare săptămână se organizează astfel de campanii, clienții având ocazia să cheltuiască mai puțini bani și să facă mai bine față scumpirilor din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Reducerile sau promoțiile de la Lidl se pot vedea în catalogul online al marelui retailer. Aici se poate observa că de luni, 18 septembrie, o cutie de 10 ouă va avea costul de 8, 49 lei, de la 11, 49 lei. Este o reducere cu 26%, iar producătorii garantează că provin de la găini crescute la sol.

Ouăle fac parte din categoria alimentelor de bază, așa că reducerea vă poate fi utilă. Aceste produse sunt ideale pentru un mic dejun, pentru prăjituri, plăcinte, cozonaci și pentru alte diverse preparate. Atenție, a nu se consuma în exces, deoarece mărește colesterolul.

ADVERTISEMENT

Nutriționiștii ne sugerează să mâncăm din ou doar albușul, fiindcă nu are grăsimi și este o proteină foarte bună. Gălbenușul, în schimb, ne mărește colesterolul și ne aduce un surplus de grăsime, pe care niciunul dintre noi nu și-l dorește.

Alte produse la reducere în afară de ouă

În catalogul online de la Lidl se mai află la reducere și făina albă de grâu, de la ”Belbake”. Un pachet costă 1, 79 lei, de la 2, 49 lei. O ieftinire cu 28%, care la fel poate fi utilă multor persoane, fiindcă și făina se încadrează pe lista alimentelor de bază.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care vor să gătească un preparat mai ușor de digerat de organism , se găsesc la reducere, cu 26%, și ciupercile ”Champignon brune”. Se vor putea achiziționa de săptămâna viitoare cu suma de 5, 49 lei caserola, de la 7, 49 lei, inițial.

Dacă aveți în plan o cină pe bază de carne, de la Lidl veți putea cumpără de luni, 18 septembrie, un pui grill, deoarece are o reducere de 30%. De la 2 lei, la 1, 39 lei. De asemenea, pentru cei pofticioși de o bere, o doză de la ”Radler” va avea costul de 2, 79 lei, de la 3, 65 lei.

ADVERTISEMENT

Lidl îi îndeamnă pe clienți să cumpere și desert. O caserolă cu profiterol acoperit cu cremă de caramel costă 13, 99 lei, iar reprezentanții supermarketului sugerează achiziționarea produsului fiindcă stocul este limitat, ceea ce înseamnă că-l veți mai găsi peste câteva zile și poate la un preț mai ridicat.

ADVERTISEMENT