Life

Produsul adorat de români care e adus la raft de Lidl sâmbătă, 16 septembrie 2023. Are o reducere uriașă şi se vinde ca pâinea caldă

Lidl anunță reduceri de preț pentru un produs adorat de români. Apare la raft pe 16 septembrie și există în toate magazinele din țară
15.09.2023 | 18:02
Produsul adorat de romani care e adus la raft de Lidl sambata 16 septembrie 2023 Are o reducere uriasa si se vinde ca painea calda
Ce produs adorat de români apare la rafturile Lidl sâmbătă, 16 septembrie 2023. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft începând cu data de sâmbătă, 16 septembrie 2023. Și bine face pentru că oamenii vor cumpăra în cantități mari. De altfel, nu-i așa că o dată cu venirea weekend-ului, gândul zboară mai repede către Lidl? De altfel, Lidl, unul dintre cele mai apreciate magazine din România, te așteaptă cu oferte deosebite în fiecare săptămână.

Lidl bagă la raft produsul adorat de români începând de sâmbătă, 16 septembrie 2023. Ce preț va avea

În catalogul Lidl găsești produse variate, de la alimente de calitate la vinuri selecte. Descoperă magazinele Lidl în apropiere de tine și profită de reduceri. La Lidl, prețurile accesibile se întâlnesc cu calitatea superioară, iar produsele preferate te așteaptă să le descoperi. Abonează-te la newsletter-ul Lidl pentru a fi mereu la curent cu noutățile și promoțiile. Vino în oricare dintre magazine deschise și bucură-te de o experiență de cumpărături plină de surprize și servicii excelente.

ADVERTISEMENT

Ei bine, știm că adorați să mergeți în magazinele Lidl pentru a descoperi acele produse ieftine și de calitate pe care le oferă lanțul de supermarketuri. Sâmbătă, 16 septembrie 2023, Lidl ne face și o surpriză plăcută. Adică ce altceva ne-ar putea face ziua mai frumoasă decât o reducere de nu mai puțin de 41%. Avem dreptate, nu-i asa?

În această săptămâna, popularul supermarket Lidl te invită să savurezi gustul autentic de nuggets de curcan, produsul adorat de români care se reîntoarce la un preț excelent pe rafturi.

ADVERTISEMENT

Desprins din bucatăria rafinată şi atras în comoditatea caselor noastre, acest deliciu american încorsetat într-o crustă crocantă, de un auriu desprins parcă din amurgul arzător al Californiei, nuggets de curcan promite un cocktail de savoare și nutrienți.

Poveștile despre produsele Lidl ne-au ținut în priză, cand prețurile sau gusturile au făcut pe toată lumea să vorbească. Ei bine, veriga lipsă a puzzle-ului delicios de weekend pare a fi chiar acest nuggets de curcan. Așadar, bucătăria americană ajunge în farfuriile românilor.

ADVERTISEMENT

Nuggets de curcan? Da, ai auzit bine! Acel produs râvnit, așteptat cu nerăbdare și care este pregătit după o rețetă secretă în bucătăriile Lidl.

Descoperă deliciul săptămânii de la Lidl

Românii iubesc produsele de calitate superioară la prețuri accesibile. Și Lidl știe lucrul acesta. Așa că a pregătit pentru sâmbăta aceasta, 16 septembrie 2023, o surpriză gustoasă pe care nu ai voie să o ratezi. Amintindu-ne de zilele când eram mici și abia așteptam să ne răsfățăm în weekend cu gusturi aparte, Lidl revine cu un produs favorit.

ADVERTISEMENT

Interesant este că nuggets de curcan pot fi puse ca un aperitiv la cină, fie ca gustare rapidă. Ce mai contează, important e că o să le mănânci cu poftă. Aceste gustări delicioase, crocante la exterior și suculente la interior, sunt dorite de toți cei care se delectează cu gusturile autentice.

Folosind rețeta originală, bucătarii Lidl au reușit să creeze un gust unic, un echilibru perfect între carnea delicioasă de curcan și crocanta crustă.

Cât costă produsul săptămânii la Lidl

Mai mult decât atât, prețul din această săptămână este unul pe măsură. Reducerea e de 41% și la raft, nuggets de curcan ajung să coste doar 9.99 lei. Da, citiți cât se poate de bine și de corect. Dacă în trecut prețul lor era unul mult mai mare, Lidl a decis ca acum să vine cu o reducere importantă.

ADVERTISEMENT