Life

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft de luni, 28 august 2023. Îl găsiți în toate magazinele, are super reducere, e doar 1.89 de lei

Produsul favorit al românilor care se va găsi de luni, 28 august 2023, la reducere, pe rafturile de la Lidl. Costă doar 1,89 lei.
26.08.2023 | 19:23
Produsul adorat de romani pe care Lidl il baga la raft de luni 28 august 2023 Il gasiti in toate magazinele are super reducere e doar 189 de lei
Produsul redus de la Lidl este un aliment de bază. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

De luni, 28 august 2023, pe rafturile de la Lidl se va găsi la reducere un produs pe care românii îl adoră. Este considerat un aliment de bază și va avea prețul de 1,89 lei. Este unul foarte mic, având în vedere că în ultimele luni valora peste 3 lei, din cauza scumpirilor.

Ce produs favorit de români va costa 1,89 lei, luni, la Lidl

Lidl are pregătite în fiecare săptămână campanii cu reduceri. Odată cu ele se măresc și numărul clienților și se vând produsele mult mai eficient. De luni, 28 august, sunt disponibile noi promoții. Acestea ușurează cheltuielile românilor, care pot face și mai multe cumpărături.

ADVERTISEMENT

În catalogul online al supermarketului Lidl, apare la o reducere cu 29% făina albă de la ”Belbake”. De la 2, 69 lei kilogramul va avea prețul de 1, 89 lei, la începutul săptămânii viitoare. Costul fiind destul de mic, nu este exclus să se achiziționeze destul de rapid.

Făina are codul ”000” ceea ce se înseamnă că este ideală pentru deserturi, creme sau cozonac. Textura sa este cea mai fină dintre toate tipurile de făină și are cel mai mic conținut de proteine. Așadar aveți ocazia să-i surprindeți pe cei dragi cu o prăjitură.

ADVERTISEMENT

Ce alte produse vor mai fi reduse de luni, la Lidl, în afară de făină

Pe lângă făină, mai sunt la reducere și cârnații cabanos de la ”Pikok” , cu 23%. O cantitate de 350 de grame se va cumpăra cu 9, 99 lei de la 12, 99 lei. Tot de la Lidl se va mai putea cumpăra carne tocată, de vită și de porc, la un preț de 16, 99 lei de la 21, 99 lei.

Pentru cei care vor să se bucure de o băutură răcoritoare se va reduce cidrul de la ”Strongbow” cu 27%. De la 5, 59 lei, se va putea cumpăra cu 3, 99 lei. Și strugurii se vor achiziționa la un cost mai mic, cu 5, 49 lei kilogramul, de la 8, 99 lei.

ADVERTISEMENT

La reducere vor fi și dulciurile. Săptămâna viitoare, de pe rafturile de la Lidl se vor putea cumpăra prăjiturile ”Milbona” cu 7, 99 lei pachetul, care cuprinde șase bucăți. Acestea sunt produse refrigerate și sunt tot un plus de senzație răcoritoare, pe timp de vară.

Lidl este unul dintre cele mai frecventate lanțuri de supermarketuri din țară, intrând în competiție cu alți retaileri, precum: Cora, Kaufland, Auchan, Carrefour sau Mega Image. Din 26 septembrie 2022, Lidl funcționează după un program diferit.

ADVERTISEMENT

În zilele de luni pânâ sâmbătă supermarketul va fi deschis de la 7:30 până la 21:00, iar duminică de la 8:00 până la 19:00. Astfel, luni aveți ocazia să profitați de reduceri până la ora 21:00. Sunt peste 300 de magazine Lidl la nivel național, iar la nivel internațional peste 12.000.

”La momentul de față, Lidl România depășește 330 de magazine la nivel local. De asemenea, tot pe 14 iulie, Lidl ajunge la peste 12.000 de magazine în toate cele 31 de țări în care este prezent, odată cu deschiderea magazinului numărul 12.000 din Varșovia, Polonia”, potrivit unui comunicat al Lidl.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită