Life

Produsul adorat de români care e adus la raft de Lidl sâmbătă, 26 august 2023. Are o reducere uriașă, dar stocul e limitat

Ce produs favorit al românilor se va găsi la o reducere uriașă, pe rafturile Lidl, sâmbătă, 26 august 2023. Stocul este limitat!
25.08.2023 | 18:00
Produsul adorat de romani care e adus la raft de Lidl sambata 26 august 2023 Are o reducere uriasa dar stocul e limitat
Despre ce produs este vorba. Sursa foto: pixabay, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noi reduceri se vor găsi pe rafturile din supermarketul Lidl, în ziua de sâmbătă, 26 august 2023. Un produs adorat de români și foarte utilizat de gospodine are un cost mult mai mic față de cel inițial. Cei interesați trebuie să știe că stocul este limitat!

Noi reduceri la Lidl. Un produs favorit al românilor are un cost foarte mic

În fiecare săptămână Lidl are reduceri, care sunt valabile pentru o zi sau mai multe. De data aceasta, s-a pregătit o campanie de weekend, mai exact, de sâmbătă, 26 august 2023, până duminică, 27 august 2023. Ce produs are un preț avantajos?

ADVERTISEMENT

Dacă ați rămas fără balsam de rufe sau dacă vă doriți unul nou, cu o aromă mai intensă, aflați că la Lidl este pus în vânzare balsamul ”Cocolino” , într-o cantitate de 870 de ml, cu 21,99 lei. Potrivit producătorilor, ne va ajunge pentru 58 de spălări.

Pe lângă balsamul de rufe ”Cocolino”, în catalogul online al supermarketului mai apar la reducere și produse alimentare sau de înfrumusețare. De exemplu, cârnații subțiri ”Pikok”, care conțin carne de porc și de pui, se pot achiziționa cu 9, 49 lei de la 15, 99 lei.

ADVERTISEMENT

Lista integrală de produse la reducere, de la Lidl, din acest weekend

De asemenea, o pulpă de porc, fără os, de 100 de grame, are o reducere de 25%. Concret, de la 2, 39 lei se va putea cumpăra cu 1, 79 lei. Pentru cei care nu sunt adepții consumului de carne sau o evită din varii motive, pot opta pentru fructe, precum mango.

Un mango are o reducere de 38%, în zilele de sâmbătă 26 august 2023 și duminică, 27 august 2023. Adică de la 6, 49 lei va costa 3, 99 lei. Mai departe, este vorba despre o ofertă care poate fi de interes pentru doamne și domnișoare, mai ales pentru cele pasionate de industria make-up-ului.

ADVERTISEMENT

Weekend-ul acesta, de pe rafturile Lidl se vor putea cumpăra șervețele cosmetice, în două straturi, din gama ”Floralys”, la prețul de 3,99 lei, de la 6, 99 lei. Acestea sunt utile în demachierea zilnică, fie că aplici machiaj pe ten sau nu.

Lidl este unul dintre cele mai frecventate lanțuri de supermarketuri de către români. Drept urmare, Lidl se încadrează cu ușurință în competiție cu alți retaileri de top, precum: Cora, Auchan, Carrefour, Kaufland sau Mega Image.

ADVERTISEMENT

Istoria apariției magazinelor Lidl este una complexă. Totul a început în 1973, când în Germania, în localitatea Ludwigshafen-Mundenheim, s-a deschis primul Lidl. Treptat, s-a răspândit și la nivel internațional. În România, supermarketul a apărut în 2011, înlocuind lanțul comercial ”Plus”.

ADVERTISEMENT