Life

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă, 28 octombrie 2023. E la ofertă, are reducere în toate magazinele și pe vremuri se dădea pe sub mână

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă. Acesta poate fi cumpărat de sâmbătă, 28 octombrie 2023. E la ofertă!
27.10.2023 | 19:00
Produsul adorat de romani pe care Lidl il baga la raft de sambata 28 octombrie 2023 E la oferta are reducere in toate magazinele si pe vremuri se dadea pe sub mana
Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft din weekend. Foto Colaj Fanatik / Lidl și Pixabay
ADVERTISEMENT

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă, 28 octombrie 2023. Este la mare reducere acum și sunt oferte în magazine.

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft din weekend

În acest weekend sunt oferte la multe produse adorate de români la magazinele Lidl. Unul dintre acestea este un produs care înainte se dădea pe sub mână și acum este adorat.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre pieptul de pui dezosat și fără piele. Reducerea care se aplică acestui produs de sâmbătă, 28 octombrie, până duminică, 29 octombrie este de 25 de procente.

Astfel, cei care vor să cumpere acest produs faimos de la Lidl îl pot achiziționa cu 2,19 RON per 100 de g. Înainte, prețul era de 2,95 RON pentru același produs.

ADVERTISEMENT

Tot la Lidl, în acest weekend va fi reducere la un aliment adorat de români. Crenvurștii polonezi de la Pikok au o reducere substanțială de 41 de procente. După cum a transmis Lidl, acești crenvuști au 90% carne și pot fi achiziționați în acest weekend cu 10,99 RON.

Prețul inițial al acestor crenvurști era de 18,89 RON, așa că vorbim de o reducere substanțială. Crenvurștii vin într-o caserolă de 500 de grame.

ADVERTISEMENT

Ce alte produse mai sunt reduse

Și bananele de la piața Lidl sunt puse la reducere în acest weekend, începând de sâmbătă, 28 octombrie.

Lidl va pune la raft bananele cu o reducere substanțială de 38 de procente. De la un preț de 6,99 acestea vor costa doar în acest weekend 4,29 RON per kilogram.

ADVERTISEMENT

În weekendul acesta, la Lidl va fi la reducere și mixul de nuci, migdale, stafide și merișoare de la Alesto.

Datorită ofertei existente în magazinele, Lidl clienții vor plăti 8,99 RON pentru 200 de g de produs. Înainte, prețul era de 14,99 RON, așadar vorbim de o reducere semnificativă de 40 de procente.

În oferta de weekend de la Lidl se află și băuturile răcoritoare de la Nestea. Acestea sunt în stoc limitat și este vorba doar despre două arome: de fructe de pădure și mango și ananas. Prețul pentru o sticlă de 1,5 l este de 4,49 lei.

ADVERTISEMENT