Life

Produsul adorat de români pe care Lidl îl scoate raft luni, 9 octombrie 2023. Are o reducere uriaşă şi poate fi luat pentru sărbători

Ce produs adorat de români va avea Lidl pe rafturi, de luni, 9 octombrie 2023. Se poate cumpăra pentru sărbătorile de iarnă.
08.10.2023 | 15:03
Produsul adorat de romani pe care Lidl il scoate raft luni 9 octombrie 2023 Are o reducere uriasa si poate fi luat pentru sarbatori
Ce preț are produsul de la Lidl. Sursa foto: corporate.lidl.ro
ADVERTISEMENT

Lidl are noi reduceri pentru clienții care îi trec pragul. De luni, 9 octombrie 2023, se vor găsi la un preț mai mic decât de obicei o mulțime de produse. Unul dintre ele este adorat de majoritatea românilor și se gătește în special în perioada sărbătorilor de iarnă.

Noi reduceri la Lidl, de luni, 9 octombrie 2023. Ce produs adorat de români va fi mai ieftin

În fiecare săptămână reprezentanții Lidl organizează campanii de reducere/promoție, ceea ce atrage cât mai mulți cumpărători. Este o strategie de marketing care dă roade, fiind vorba despre un cost mai mic, avantajos pentru toți românii.

ADVERTISEMENT

Începând cu săptămâna care urmează, pe rafturile supermarketului, se va afla un aliment extrem de gustos, folosit în diferite preparate, mai ales pe timp de iarnă. Este mai degrabă specific sezonului rece, dar se consumă destul de des și în restul anotimpurilor.

Produsul nu este recomandat celor care țin la dietă sau care au probleme cu colesterolul. Asta deoarece aduce un plus de calorii, fiind bogat în grăsime. Totuși, dacă pofta este irezistibilă, nimic nu vă stă împotrivă să gustați câte puțin.

ADVERTISEMENT

Cât timp va fi produsul la reducere

Totodată, aflați și că noua campanie de reducere a celor de la Lidl este valabilă de pe 9 octombrie 2023 până pe 15 octombrie 2023, adică 7 zile. Așadar, nu ezitați să profitați de situație dacă sunteți fani ai cefei de porc, deoarece la acest aliment facem referire.

În intervalul 9 octombrie-15 octombrie 2023, o ceafă de porc fără os, la Lidl, va avea o reducere de 21%, adică de la 3, 19 lei, la 2, 49 lei. De altfel, la reducere va fi și un salam de la ”Victoria”, de 700 de grame. Va costa 13, 99 lei, de la 9, 99 lei, așa cum este specificat în catalogul online al supermarketului.

ADVERTISEMENT

Și cartofi se vor găsi la reducere în renumitul supermarket. Un sac de 5 kilograme de cartofi roșii se va putea cumpăra cu 11, 99 lei de la 17, 99 lei. Dacă aveți în plan să pregătiți un desert, aflați că un kilogram de zahăr va avea valoarea de 4, 69 lei.

Stocul pentru kilogramul de zahăr este limitat, drept urmare grăbiți-vă să-l puneți în coș. Pentru iubitorii de paste și de produse lactate italienești, vor avea posibilitatea de a achiziționa un ”Parmigiano Reggiano”, de 250 de grame, cu 29,99 lei. Și în această situație stocul este limitat.

ADVERTISEMENT

Printre toate aceste alimente, la reducere va fi de săptămâna viitoare la Lidl și hârtia igienică. Un bax de la ”Floralys”, compus din 8 role, a câte 3 straturi, cu mireasmă de piersică și din 100% celuloză, va costa 8,99 lei, în loc de 12, 99 lei.

ADVERTISEMENT