Life

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă, 30 septembrie 2023. Are super reducere, e doar 3.99 lei, și se va vinde ca pâinea caldă

Marfa de la Lidl căutată de clienți, la un cost foarte mic, în cursul zilei de sâmbătă, 30 septembrie 2023. Nu trebuie să-o ratezi.
29.09.2023 | 18:00
Produsul adorat de romani pe care Lidl il baga la raft de sambata 30 septembrie 2023 Are super reducere e doar 399 lei si se va vinde ca painea calda
Marfa de la Lidl căutată de clienți, la un cost foarte mic, în cursul zilei de sâmbătă, 30 septembrie 2023. Nu trebuie să-o ratezi. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă, 30 septembrie 2023. Are super reducere, e doar 3,99 lei, și se va vinde ca pâinea caldă. Lanțul de magazine are oferte pentru toate buzunarele.

Marfa de la Lidl căutată de clienți, la un cost foarte mic, în cursul zilei de sâmbătă, 30 septembrie 2023. Nu trebuie să-o ratezi

Marfa de la Lidl căutată de clienți, la un cost foarte mic, în cursul zilei de sâmbătă, 30 septembrie 2023. Nu trebuie să-o ratezi pentru că stocul este unul limitat. Și unde mai pui că are un preț care nu trebuie trecut cu vederea.

ADVERTISEMENT

Majoritatea românilor preferă acest supermarket tocmai prin prisma faptului că la final de săptămână multe produse sunt reduse la jumătate sau chiar mai mult. Cumpărătorii profită din plin de aceste beneficii.

Unul dintre produsele care se găsește pe rafturi în acest weekend este extrem de util în locuință, în mașină sau atunci când ești la restaurant și nu ai nimic de șters la îndemână. Concret, este vorba de șervețelele umede universale biodegradabile.

ADVERTISEMENT

Pachetul care are prețul de doar 3,99 lei conține 80 de bucăți, ceea ce înseamnă că nu se va termina foarte repede. În catalogul online de la Lidl se mai numără și crenvurștii cu carne de curcan, la prețul de 9,99 lei.

De asemenea, clienții care trec pragul lanțului de magazine mai pot achiziționa ceafă de porc, cu os, feliată, cu un cost de 2,29 lei / suta de grame. Totodată, sticla de Nectar, de 1 litru, se găsește la suma de 5,99 lei.

ADVERTISEMENT

Lidl, un magazin atent la nevoile clienților

Lidl este un magazin care este mereu atent la nevoile clienților. Aceștia aleg supermarketul pentru că este aproape de casă, dar și pentru că pot achiziționa produse de calitate superioară, la prețuri foarte rezonabile.

Mai mult decât atât, reprezentanții magazinului au grijă ca fructele și legumele să fie întotdeauna proaspete. Ele sunt încadrate la cele mai importante categorii din piramida alimentară și de aceea li se acordă o atenție deosebită.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, Lidl se concentrează și pe nevoile celor mici pe care îi atrage cu totul felul de campanii. Cea mai recentă a început pe 4 septembrie și spune că la fiecare 70 de lei cheltuiți în magazin clientul primește un plic cu una dintre cele 16 figurine Disney Stacks.

ADVERTISEMENT