Life

Produsul pe care Lidl îl aduce la raft de luni, 5 februarie 2024. E adorat de milioane de români și are o reducere serioasă

Produsul adorat de milioane de români care va fi redus la Lidl de luni, 5 februarie 2024. La ce preț se va găsi pe rafturi?
03.02.2024 | 17:58
Produsul pe care Lidl il aduce la raft de luni 5 februarie 2024 E adorat de milioane de romani si are o reducere serioasa
Despre ce produs este vorba. Sursa foto: carierelidl.ro
ADVERTISEMENT

Lidl a pregătit noi reduceri pentru clienții săi. Pe rafturile renumitului supermarket se vor găsi de luni, 5 februarie 2024, noi produse cu prețuri mai mici decât de obicei, o situație favorabilă pentru românii care au un buget limitat.

Ce produs adorat de români va avea Lidl la un cost mai mic de luni, 5 februarie 2024

Săptămânal, Lidl organizează campanii de reduceri. În acestea sunt incluse unele dintre cele mai achiziționate produse de către cei care le trec pragul. Alimentele de bază sunt nelipsite, iar românii vor plăti mai puțin pe coșurile lor de cumpărături.

ADVERTISEMENT

Noua campanie creată de reprezentanții retailer-ului german durează de luni, 5 februarie 2024, până duminică, 11 februarie 2024. Anumite alimente au stocuri limitate, așa că trebuie să profitați de costul lor mai scăzut.

Spată de porc, redusă la Lidl

Dacă sunteți adepții consumului de carne de porc, aflați că o spată de porc, de 100 de grame, are o reducere de 21%. Adică, în loc de 2, 29 lei 100 de grame, costă 1, 79 lei. Vă vă ieși o cină perfectă, mai ales dacă o asortați cu o sticlă de vin roșu de la Puglia, care costă 14, 99 lei.

ADVERTISEMENT

Sunt vești bune și pentru iubitorii de animale. Din noul catalog online fac parte și pachete cu hrană pentru animale. O pungă de hrană uscată pentru câini, de la Bosquito, de 10 kilograme, are o reducere de 28% și valorează 26 de lei.

În intervalul 5 -11 februarie 2024, pe rafturile de la Lidl se va mai găsi și piept de rață redus. Produsul este dezosat, iar prețul unei caserole de 100 de grame este de 6, 99 lei, în loc de 8,99 lei cât era anterior. Și din acest aliment se pot găti o cină perfectă sau un prânz delicios.

ADVERTISEMENT

Pui hrănit cu porumb la Lidl

Pentru clienții care sunt în căutarea unui pui hrănit cu porumb, Lidl a pregătit caserole de pulpe dintr-un astfel de pui, la un preț de 2, 39 lei per 100 de grame. În această situație este vorba despre un stoc limitat, așa că nu ezitați să-l cumpărați cât mai rapid, dacă vă este de folos.

Pe lângă toate acestea, veți avea ocazia să cumpărați și o cantitate mai mare de iaurt, de săptămâna viitoare, de la supermarketul Lidl. O cutie de iaurt natural de la Pilos, de 1 kilogram, costă 5, 99 lei în loc de 6, 99 lei, prețul inițial.

ADVERTISEMENT

De altfel, dacă aveți în plan să faceți o ciorbă în următoarele zile, tot la Lidl veți găsi o sticlă de borș acru cu 1, 59 lei, în loc de 1, 99 lei. Produsul este refrigerat, ceea ce înseamnă că se va depozita la rece, în frigider, și trebuie consumat până la termenul de expirare.

ADVERTISEMENT