Life

Profa de Zen le învață pe femei cum să trăiască: ”Apar tot felul de fibroame, chisturi, probleme hormonale”

Sylvia Sîrbu, lecție gratuită de încredere pentru femei. Care este motivul pentru care femeile au complexe și cum pot scăpa de ele
23.07.2023 | 16:34
Profa de Zen le invata pe femei cum sa traiasca Apar tot felul de fibroame chisturi probleme hormonale
Cum să ai încredere în tine. Sylvia Sîrbu, profa de zen. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Cum să ai mai multă încredere în tine? Ușor de zis, mai greu de făcut. Sylvia Sîrbu le dă putere femeilor care și-au pierdut încrederea în ele. În exclusivitate pentru FANATIK, Profa de Zen le redă prin cuvinte puterea femeilor și le îndeamnă să fie atente la energia lor feminină.

Lecție gratuită de încredere de sine: “Trebuie să fii conectată cu tine”

Profa de Zen le dă femeilor sfaturi importante despre cum să capete încredere în ele. Vedeta susține că este foarte important ca doamnele și domnișoarele să nu uite de energia și forța pe care o dețin. În plus, artista spune că nu hainele de firmă ori machiajele sunt importante. Frumusețea vine din interior, iar Sylvia le sfătuiește pe toate femeile să se conecteze cu ele însele.

ADVERTISEMENT

“Noi femeile suntem foarte puternice, avem o forță interioară fantastică. Doar că am uitat că avem această putere. Suntem deconectate de energia noastră feminină, de energia noastră sexuală, de pântecul nostru. Femeia, când are greutăți în viață, începe să aibă probleme la nivelul pântecului.

Apar tot felul de fibroame, chisturi, probleme hormonale. Trebui să acordăm mai multă atenție corpului nostru, energiei noastre feminine, senzuale. Acum punem pe noi haine de firmă și ne machiem într-un anumit fel.

ADVERTISEMENT

Nu asta contează. Energia feminină vine din interior, din felul în care te miști, din felul în care vorbești. Trebuie să fii conectată cu tine, de acolo vine încrederea și siguranța”, a declarat Sylvia Sîrbu pentru FANATIK.

Profa de Zen, despre toxicitatea invidiei: “În ziua de astăzi femeile sunt rele”

Artista a declarat faptul că una dintre cele mai nocive sentimente existente este invidia. Sylvia Sîrbu ne-a spus că aspectul fizic și frumusețea nu ar trebui să fie prioritate, ci energia și atitudinea. În plus, atunci când femeile lasă deoparte invidia și răutatea și sunt alături una pentru cealaltă, puterea lor crește considerabil.

ADVERTISEMENT

“O femeie care are încredere în ea, cu siguranță va lăsa o impresie bună celor din jur. Nu trebuie să fii frumusețea pământului, nu trebuie să-ți faci 1000 de operații estetice ca să fii o femeie care captează atenția. În același timp, noi femeile suntem mai puternice atunci când suntem conectate una cu cealaltă. În ziua de astăzi, femeile sunt rele.

Ne bârfim mult, există invidie, prieteniile nu mai sunt ca pe vremuri. În momentul în care avem curajul să ne dăm măștile jos, foarte multe femei rămân șocate.

ADVERTISEMENT

Indiferent de statutul pe care îl ai, la baza avem aceleași frici și nesiguranțe. Câte femei superbe nu sunt, care nu au încredere în ele? Atunci când ne arătăm așa cum suntem, se crează legături incredibile. Automat, puterea crește”, a mai spus Profa de Zen.

Sylvia Sîrbu încurajează femeile: “Trebuie să îți recâștigi puterea și să ai încredere în tine”

Vedeta a făcut declarații fără precedent despre faptul că în trecut rolul femeii era diminuat. Tocmai de aceea și în ziua de astăzi, femeile se luptă cu complexele și nu au suficientă încredere în ele.

Profa de Zen spune că aceste preconcepții nu au făcut decât să scadă stima de sine a femeii, iar din păcate misoginismul încă există, în multe domenii și în viața de zi cu zi. La polul opus, nici feminismul exagerat nu este benefic, ci dimpotrivă, poate deveni chiar toxic.

“Trebuie să ne aducem aminte că unde sunt multe femei, puterea noastră crește. Trebuie să ne recâștigăm puterea noastră interioară. Să conștientizăm ce există în interiorul nostru. Până la urmă, noi suntem cele care dau viață, iar acest lucru este incredibil. Ca femeie, trebuie să ai mai multă încredere în tine.

Înainte de Hristos, se mergea mult pe matriarhat, erau venerate zeițele fertilității. Femeia avea un rol extrem de important în societate. De când au apărut religiile monoteiste, nu înțeleg de ce cele mai importante personaje trebuie să fie bărbați. Rolul nostru s-a diminuat considerabil. Noi creștinii, în subconștientul colectiv avem anumite prejudecăți. Cum ni s-a spus că Eva a fost personajul slab care l-a ademenit pe Adam să muște din măr.

Practic, din cauza Evei zic ei că s-a distrus paradisul. Oricum, se spune că Eva nu era foarte importantă, că era făcută din coasta lui Adam. Se merge cu această preconcepție colectivă, pe care nu o realizăm uneori. De-a lungul istoriei, femeile au fost subestimate și există misoginism și în ziua de azi. Pe de altă parte, există și feminism toxic și exagerat, care nici acesta nu e bun”, a mai adăugat Sylvia Sîrbu.

ADVERTISEMENT