News

Profesorul din Cluj care și-a ucis iubita, condamnat la închisoare. Câți ani va sta în spatele gratiilor

Profesorul din Cluj care și-a ucis iubita, în mai 2022, și-a aflat sentința. Bone Ferenc va sta peste 20 de ani în închisoare.
12.07.2023 | 15:05
Profesorul din Cluj care sia ucis iubita condamnat la inchisoare Cati ani va sta in spatele gratiilor
Profesorul din Cluj care și-a ucis iubita, condamnat la închisoare. Colaj Fanatik. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Profesorul din Cluj care și-a ucis iubita a fost condamnat la închisoare, în urma faptei oribile pe care a comis-o în luna mai a anului trecut. Tânăra a fost găsită moartă pe un câmp din Bihor.

Profesorul din Cluj care și-a ucis iubita a aflat câți ani va sta în spatele gratiilor

O crimă oribilă a șocat întreaga țară, în urmă cu urmă an. Beata Molnar, o femeie de 30 de ani, din Târgu-Mureș, a fost ucisă cu sânge rece de cel pe care l-a iubit. Bărbatul și-ar fi pierdut cumpătul, deoarece Beata i-a refuzat cererea acestuia în căsătorie.

ADVERTISEMENT

Tânăra a fost dată dispărută după ce a plecat de acasă împreună cu prietenul ei, Bone Ferenc, fost profesor la Universitatea Sapienţia. Prietenii femeii sunt cei care au alertat autoritățile, deoarece nu au mai reușit să o contacteze.

De altfel, primul suspect în cazul dispariției a fost chiar Bone Ferenc. Bărbatul era cunoscut ca având un trecut violent, după ce și-a agresat o fostă iubită în centrul Clujului, înainte cu aproximativ doi ani.

ADVERTISEMENT

Potrivit anchetatorilor, cei doi se aflau în zona Valul Miresei în noaptea în care s-a petrecut tragedia. Bărbatul a cerut-o în căsătorie pe Beata Molnar, dar ea l-a refuzat și l-a rugat să o ducă înapoi la Cluj.

În acel moment, fostul profesor universitar și-a pierdut cumpătul și sugrumat-o. Bărbatul a susținut că nu intenționa să o omoare. El și-a fi dat seama de gravitatea faptei doar atunci când iubita lui și-a schimbat culoarea feței și nu s-a mai mișcat.

ADVERTISEMENT

I-a aruncat cadavrul în spatele unei benzinării

După ce a ucis-o, Bone Ferenc i-a abandonat cadavrul în spatele unei benzinării din Bihor. Apoi, a plecat în Oradea, crezând că va scăpa de polițiști. El a fost găsit câteva zile mai târziu, în vagonul unui tren dezafectat.

În cele din urmă, criminalul și-a recunoscut fapta. Bene Ferenc a mărturisit că o iubea pe femeie, dar că era invidios pe viața ei socială activă. A declarat că și-ar fi dorit să rămână alături de el tot timpul.

ADVERTISEMENT

La un an de la producerea crimei, Tribunalul Cluj a dat sentința în acest caz. Bărbatul a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, la care se mai adaugă un an și trei luni de la o pedeapsă anterioră, în urma căeria primise condamnare cu suspendare.

 

ADVERTISEMENT