Life

Profeția făcută de Părintele Calistrat în Săptămâna Patimilor: „Ne îndreptăm spre un mileniu controversat”

28.04.2021 | 12:06
Profetia facuta de Parintele Calistrat in Saptamana Patimilor Ne indreptam spre un mileniu controversat
părintele calistrat
ADVERTISEMENT

Părintele Calistrat a vorbit despre nevoia de Dumnezeu într-o discuție online cu Adriana Bahmuțeanu, unde a făcut și o profeție în Săptămâna Patimilor despre ce fel de lume ne așteaptă.

Preotul a amintit oamenilor să nu îi întoarcă spatele lui Dumnezeu și să nu apeleze la el doar atunci când le este rău, dând exemplul unui credincios care i s-a confesat după ce a trecut printr-un accident rutier în care era să moară.

ADVERTISEMENT

Părintele a mai vorbit și despre pandemie și situația socio-politică din România, oferindu-și viziunea despre tot ceea ce se întâmplă la noi în ultima perioadă.

Profeția făcută de Părintele Calistrat în Săptămâna Patimilor: „Dorința de a face rău e mai acerbă”

„Dumnezeu te ajută oriunde ai fi, nu trebuie să faci tone de rugăciune, dar dorința de a face rău parcă e mai acerbă în secolul XXI față de secolul XX. Era o întrebare care se punea înainte de 2000, oare mileniul trei va fi religios sau deloc? Se pare că ne îndreptăm spre un mileniu controversat”, este profeția pe care a făcut-o părintele Calistrat pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul duhovnic a vorbit și despre clasa politică din România pe care a comparat-o cu alte domenii de activitate și a remarcat că nu mai există valori printre conducători, că nu mai avem ștafetă politică, iar principalul vid nu este, așa cum ar crede unii, conștiința politicienilor, ci lipsa lor de pregătire în ceea ce fac.

Despre clasa politică românească

„Noi  l-am împușcat pe Ceaușescu ca pe un animal crezând că am eradicat răul din România, uitând că acest comunism a fost impus ca experiment uman.

ADVERTISEMENT

Uităm că acei politicieni care s-au acomodat în era politică comunistă au reușit să facă niște performanțe din punct de vedere tehnologic, agrar și așa mai departe. Tot ce a fost până în 1989 s-a dat foc”, a declarat Calistrat.

Întrebat cum putem depăși din punct de vedere psihologic pandemia, părintele Calistrat i-a sfătuit pe români să urmeze exemplul Japoniei, o țară care a renăscut din propria cenușă de mai multe ori, care a trecut prin bombardamente, cutremure, accidentul nuclear de la Fukushima etc., însă niponii nu au disperat niciodată și s-au ridicat de jos, unii chiar cu mâinile goale.

ADVERTISEMENT