Sport

Profețiile lui Mitică, luni, 10 aprilie. Horia Ivanovici, față în față cu Dumitru Dragomir! Discuții aprinse după CFR Cluj – FCSB

Profețiile lui Mitică, luni, 10 aprilie, de la ora 12:30. Horia Ivanovici unu la unu cu Dumitru Dragomir. Cum vede ”Oracolul” bătălia la titlu după CFR Cluj - FCSB.
10.04.2023 | 13:09
Profetiile lui Mitica luni 10 aprilie Horia Ivanovici fata in fata cu Dumitru Dragomir Discutii aprinse dupa CFR Cluj  FCSB
Profețiile lui Mitică, luni, 10 aprilie. Horia Ivanovici, față în față cu Dumitru Dragomir! Discuții aprinse după CFR Cluj - FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Nu rata PROFEȚIILE LUI MITICĂ, luni, 10 aprilie, de la ora 12:30, numai pe FANATIKDupă FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici face spectacol ”unu la unu” cu Dumitru Dragomir! ”Oracolul de la Bălcești” analizează derby-urile din etapa a 3-a a play-off-ului cu CFR Cluj – FCSB cap de afiș.

Nu rata PROFEȚIILE LUI MITICĂ! Luni, ora 12:30, show live Horia Ivanovici, unu la unu cu Dumitru Dragomir! Cum vede ”Oracolul” lupta la titlu după CFR Cluj – FCSB

PROFEȚIILE LUI MITICĂ revin în forță luni, 10 aprilie, de la ora 12:30! Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir despică firul în 4X4, după meciurile din etapa a 3-a a play-off-ului și play-out-ului din SuperLiga. Se va discuta intens pe seama întâlnirilor Farul – Universitatea Craiova și CFR Cluj – FCSB, extrem de importante și decisive în lupta la titlu din actuala stagiune.

ADVERTISEMENT

Ce-o să fie, ce-o să fie, doar Mitică știe! Nu degeaba a primit porecla de ”Oracolul de la Bălcești”. Și-a câștigat faima de prezicător pentru ”gura sa de aur”, pentru predicțiile sale, în timpul celor 17 ani în care a fost președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, între 1996 și 2013.

Și prezice ca nimeni altul soarta evenimentelor ce urmează să se întâmple în fotbalul nostru NUMAI în talk-show-ul online PROFEȚIILE LUI MITICĂ, realizat de Horia Ivanovici în exclusivitate pe FANATIK. Așa că hai să aflăm împreună ce-o să fie, ce-o să fie pentru că… Mitică știe!

ADVERTISEMENT

PROFEȚIILE LUI MITICĂ vor fi ”live”, online pe FANATIK în fiecare luni, începând de la ora 12:30. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul de twitch FANATIKRO.

Mitică recunoaște: ”Nu pot să tac!” Și nu tace deloc la PROFEȚIILE LUI MITICĂ din fiecare luni, ora 12:30, în exclusivitate pe FANATIK!

Mitică Dragomir nu tace pentru că, spune chiar el, ”Nu pot să tac! Și nici Horia Ivanovici nu poate să tacă!”. Așa că în fiecare luni Horia Ivanovici va schimba ”pase” la firul ierbii și al show-lui FANATIK cu Mitică Dragomir despre tot ce s-a întâmplat în week-endul anterior emisiunii.

ADVERTISEMENT

De la meciurile etapei la… culisele etapei, de la declarațiile ”la panou” ale jucătorilor și antrenorilor la exclusivitățile FANATIK din spatele reflectoarelor, într-un cuvânt tot ce se învârte în caruselul nebun al fotbalului românesc.

Pigmentat totul cu… PROFEȚIILE LUI MITICĂ! Savuroase și… tăioase! Super-emisiune, spectacol total, tandem cu greutate, și la propriu, și la figurat, predicții cu greutate, umor și… ”omor”, dezvăluiri și exclusivități, show marca Ivanovici, în fiecare luni, de la 12:30, numai pe FANATIK!

ADVERTISEMENT

Nu rata nici ”FANATIK SUPERLIGA”! De la ora 10:30, înainte de ”PROFEȚIILE LUI MITICĂ”! Cu invitați consacrați, cu analiza etapei, cu exclusivități, cu dezvăluiri, cu multe surprize!

PROFEȚIILE LUI MITICĂ o să te delecteze în fiecare luni după FANATIK SUPERLIGA. Cea mai tare emisiune media sportivă, pe care o poți urmări luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Horia Ivanovici face analiza fiecărei etape, și nu numai, ci a întregului fenomen, analizând ”la sânge” evenimentele din fotbalul românesc, cu invitați carismatici și, mai ales, competenți, fini cunoscători ai sportului-rege. Și nu uita că miercuri și joi, de la aceeași oră, te așteptăm cu Ioana Cosma la pupitru.

Luni, 10 aprilie, vor fi prezenți în emisiunea lui Horia Ivanovici 4 invitați care nu mai au nevoie de nicio prezentare, popularitatea dată de valoare îi precede: ”Il Consigliere” Andrei Vochin al președintelui FRF Răzvan Burleanu, „posesorul de licență PRO” Vivi Răchită, „Cobra” Adrian Ilie și marele antrenor Ioan Andone.

Pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să vezi PROFEȚIILE LUI MITICĂ și FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschide youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Caută (scrie în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dă click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dă click pe clopoțel

Unde poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ și FANATIK SUPERLIGA

FANATIK SUPERLIGA, cea mai dinamică emisiune sportivă din România, are parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

Nu uita: înainte și după fiecare etapă Horia Ivanovici te provoacă ”Să facem show!” la ”FANATIK SUPERLIGA” și ”PROFEȚIILE LUI MITICĂ”! ”Revista de front” a fotbalului românesc! În exclusivitate pe FANATIK: site, youtube, facebook, Tik Tok! În fiecare luni, marți și vineri! FII FANATIK CU HORIA IVANOVICI!

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”