Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Profeția lui Gigi Becali: „Ne calificăm de pe locul 1!”. Video Exclusiv

Gigi Becali i-a transmis un mesaj prompt lui Edi Iordănescu după meciul cu Kosovo. Vrea ca România să termine pe primul loc în grupă.
16.09.2023 | 17:00
Profetia lui Gigi Becali Ne calificam de pe locul 1 Video Exclusiv
România e pe locul 2 în grupă cu 12 puncte, 2 mai puțin decât Elveția. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a criticat pe Edi Iordănescu după meciurile cu Israel și Kosovo, însă patronul FCSB crede că România va termina pe primul loc în grupa din preliminariile Campionatului European din 2024.

Gigi Becali, „profeție” după România – Kosovo 2-0: „Eu acuma nu mai vreau doar să ne calificăm”

Gigi Becali i-a trasat obiectivul lui Edi Iordănescu la FANATIK SUPERLIGA„Eu cred că ne calificăm. Dar eu acuma nu mai vreau doar să ne calificăm. Vreau să ne calificăm de pe locul întâi! Spun unii că tot timpul în viață trebuie să țintești sus ca să ajungi mare. 

ADVERTISEMENT

Dacă nu atungi ținta aia de 7 metri, vei atinge la 5-6 metri. Dacă țintești la 4, poți să ajungi la 2! Noi trebuie să țintim acuma locul unu! Așa trebuie!”, a mai spus fostul patron al lui Iordănescu Jr.

Becali e convins că nimic nu este imposibil: „Vrem locul unu! De ce? Pentru că am văzut că se poate! E totuși posibil să nu avem valoare sau să nu fie antrenorii valoroși. Asta s-a întâmplat”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali crede că Dumnezeu l-a ajutat pe selecționr: „Meriți și asculți, îți voi da ție”

Gigi Becali a fost extrem de nemulțumit de jocul ofensiv al naționalei lui Edi Iordănescu: „Sorescu și amândoi Marinii defensivi, când noi trebuie să câștigăm! Dacă trebuie să câștigi joacă cu un închizător și cu doi interi, ca să putem să ținem mingea la noi”.

Împotriva kosovarilor, situația însă s-a schimbat: „Mingea a fost la noi. A fost altceva. Am avut multe faze noi. Au avut și ei ocazii, dar pe greșelile noastre. Pe faptul că Edi n-a fost încăpățânat, Dumnezeu a zis: ‘Meriți și asculți, îți voi da ție!’.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu vrea ca Edi Iordănescu să se supere și să fie deranjat de aceste declarații: „Pentru că e tânăr. Eu nu îi spun: ‘Bă, joacă cu ăla sau cu ăla!’. Nici nu-i frumos să te bagi. Dar eu spun ce văd!

Ce nu e în regulă ca să joace îi spun frumos! Nu e în regulă! Eu nu știu cine e mai bun. Eu știu cine nu e bun”, a mai spus patronul FCSB, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB a explicat cum procedează cu Elias Charalambous și Mihai Pintilii: „Bagă pe cine vrei! Ăla nu vreau să-l mai văd!”

Gigi Becali a explicat și cum procedează la FCSB cu antrenorii: „Eu de exemplu la echipă, aveam momente când spuneam: ‘Bă, nu mă interesează pe cine bagi! Scoate-l pe Vasile sau pe Ionică’, la FCSB.

‘Păi pe cine bag?!’. ‘Nu știu, bagă pe cine vrei! Ăla nu vreau să-l mai văd!’. Deci eu nu-i spun lui Edi cum să facă echipa. Eu îi spun cine nu e în regulă să fie titular”.

FANATIK SUPERLIGA e LIVE lunea, marțea și vinerea de la 10:30, dar pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea poate fi vizionată „în reluare”, de la ora 17:30, pe YouTube sau Facebook.

Gigi Becali crede că România va termine pe locul 1 în grupă

ADVERTISEMENT