Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

CFR Cluj, fără trei piese grele la derby-ul cu FCSB. Balaj, detalii din infirmeria campioanei României. Video exclusiv

Absențe importante pentru CFR Cluj la derby-ul cu FCSB. Campioana en-titre nu se va putea baza pe serviciile a trei fotbaliști de bază.
07.04.2023 | 12:31
CFR Cluj fara trei piese grele la derbyul cu FCSB Balaj detalii din infirmeria campioanei Romaniei Video exclusiv
CFR Cluj, fără trei piese grele la derby-ul cu FCSB. Balaj, detalii din infirmeria campioanei României. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a intervenit telefonic în cadrul celei mai recente ediții de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Președintele lui CFR Cluj le-a dat vești proaste fanilor campioanei. Dan Petrescu va aborda fără trei piese grele derby-ul cu FCSB.

Absențe importante pentru CFR Cluj la derby-ul cu FCSB

CFR Cluj – FCSB este cel mai tare meci al acestui weekend în SuperLiga. Partida din Gruia e programată duminică, 9 aprilie, de la ora 21:00. Pe locul 2, campioana en-titre e la doar un punct în fața roș-albaștrilor și tremură înaintea derby-ului. Dan Petrescu nu se va putea baza pe

ADVERTISEMENT

„Va fi o partidă dificilă. Mereu a fost și va fi un meci de urmărit jocul cu FCSB. Avem absențe importante și din păcate nu ne vom putea baza pe anumiți jucători. E semn de întrebare la Deac. Nu joacă Camora, Boateng. Deja vorbim de piese și jucători foarte importanți.

Eu zic ca nu vor juca. Camora nu joaca precis. Boateng are șanse 10-20% și la Deac nu știm. Pot apărea surprize oricând. Face tratament. La noi, când vorbesc de tratament, tratament kineto, înseamnă și pregătire în zona sălii fitness în încercarea de a menține ce ai câștigat până acum.

ADVERTISEMENT

Dar mai degrabă este nu. Eu am încredere în jucătorii pe care îi avem. Și în cei care îi vor înlocui pe cei nominalizați. Am încredere pentru că am alcătuit un lot echilibrat”, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

În sezonul regulat cele două rivale la titlu și-au împărțit victoriile. CFR Cluj s-a impus pe Național Arena, în timp ce FCSB a câștigat în Gruia. Ambele partide s-au terminat cu același scor, 1-0, în favoarea oaspeților.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Care e situația accidentaților la FCSB

FCSB se confruntă și ea cu probleme medicale. Doi dintre cei mai importanți jucători ai roș-albaștrilor sunt incerți înaintea deplasării în Gruia: Octavian Popescu și Adrian Șut. FANATIK a oferit informații exclusive despre starea de sănătate a celor doi.

„Sunt șanse mari să nu joace Octavian Popescu împotriva CFR-ului. Sunt șanse să joace Adrian Șut la Cluj, dar asta e clar, vor juca exact cei care sunt apți 100%. Am avut emoții mari de tot”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Ia aminte! Poți urmări emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. O poți viziona prin intermediul rețelelor noastre de socializare: site-ul FANATIKcanalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficialpagina de Facebook FANATIK și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

ADVERTISEMENT