Sport

Profi și sexi. Impresarele care domină topul: britanicii au pus-o pe Anamaria Prodan pe primul loc

07.03.2020 | 08:50
Profi si sexi Impresarele care domina topul britanicii au puso pe Anamaria Prodan pe primul loc
ADVERTISEMENT

Lumea fotbalului este dominată în general de bărbați, însă câteva femei au „îndrăznit” să dovedească faptul că nu numai domnii se pricep la „sportul rege”. În plus, sunt și incomparabil mai… fotogenice! Britanicii o așază pe Anamaria Prodan în fruntea topului

De-a lungul timpului, fotbalul a fost asociat cu un sport dedicat în exclusivitate domnilor. Totuși, câteva reprezentante ale așa-zisului „sex slab”, noi preferăm să-i spunem „frumos”, s-au hotărât să concureze cu bărbații și să le demonstreze că și ele se pricep la jucători. Aparițiile acestora sunt mereu un subiect de așa-zisă bârfă, noi preferăm să-i spunem „comentarii”, ele fiind supranumite „sexy impresare” și pe bună dreptate, fie vorba între noi…

ADVERTISEMENT

Englezii o numesc pe soția lui Reghe „World’s hottest FIFA football agent”

Anamaria Prodan Reghecampf este cea mai cunoscută sexy impresară din România. Ba, chiar mai mult decât atât, cotidianul britanic „Daily Star” a clasat-o chiar în ziua Unirii Principatelor Române, 24 ianuarie, pe prima poziție în topul celor mai frumoase agente de fotbaliști din lume!

Fotomodel, realizator TV, Anamaria a activat în fotbal ca președinte de club la CS Buftea și „U” Cluj și a făcut parte din staff-urile echipelor Gloria Bistrița ori Concordia Chiajna.

ADVERTISEMENT

În afară de super transferurile pe care le-a făcut de-a lungul carierei (Nicușor Stanciu, cel mai cunoscut exemplu), Anamaria este de fiecare dată o apariție excentrică și una dintre cele mai dorite românce, care aprinde imaginația bărbaților și le umple de invidie pe femei.

„Sunt o femeie șarmantă, îngrozitor de deșteaptă și abilă. Dacă vreau ceva, nu-mi stau în cale o mie de bărbați. Am o forță fantastică de a convinge și de a face lucrurile să iasă așa cum vreau”
Anamaria Prodan

  • 548.000 de urmăritori are Anamaria Prodan pe Instagram
  • 295.000 de dolari costă geanta „Hermes Birkin Himalaya”, una din multele genți de firmă pe care le poartă Anamaria Prodan
ADVERTISEMENT

Luana, fiica lui Mircea

Luana Rednic, fiica cea mică a antrenorului lui Poli Iași, a devenit agent de fotbal în 2015, luându-și licența în Belgia. Fostă jucătoare de tenis, dar și absolventă de Drept, ea a intermediat mai multe transferuri la Dinamo, pe vremea când tatăl său îi pregătea pe „câini”.

Luana a înfiinţat în 2013 firma „Lor Media Sport SRL”, prin care îşi desfăşoară activitatea în domeniul vânzării şi cumpărării de fotbalişti, dar abia în 2016 firma a început să funcționeze, înregistrând un profit net de 15.032 de lei încă din primul an.

ADVERTISEMENT

Francezul Harlem Gnohere, camerunezul Marcel Essombe, Kaj Bartalsstovu, din Insulele Feroe, sau atacantul olandez Romario Kortzorg sunt doar câțiva dintre fotbaliștii aduși de Luana în România.

„Jandarmul” jucătorilor de fotbal

Liubliana Nedelcu a lucrat de-a lungul anilor la Rapid București, FC Brașov și Astra Giurgiu, însă trecutul ei este unul destul de inedit, mai ales că poate băga spaima în fotbaliști. În 2003, a devenit ofiţer de Relaţii Internaţionale la Inspectoratul General al Jandarmeriei Capitalei și a fost ofiţer de presă la Jandarmeria Capitalei. În 2012, Liubliana a ales să-și înceapă o carieră de „sexy-impresară” pe cont propriu, iar de-a lungul anilor a avut mai mulți jucători sub contract, cum ar fi Marius Constantin, Nuno Viveiros sau Filip Mrzljak.

Frumoasa franțuzoaică… „românizată”!

Laurette Nogo este o franțuzoaică cu forme apetisante, care din 2013, când avea 24 de ani, trăiește în România. Este soția fostului fotbalist Salif Nogo, care a jucat la Astra Giurgiu și la Oțelul Galați. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Laurette și-a făcut un nume în fotbalul românesc după transferurile mai multor jucători străini în Liga 1. Printre care și al regretatului Patrick Ekeng la Dinamo…

Mărul discordiei dintre Icardi și Maxi Lopez

Evident că din topul celor mai sexy impresare din fotbal nu avea cum să lipsească Wanda Nara, celebră pentru scandalul imens dintre Mauro Icardi (actualul soț) și Maxi Lopez (fostul soț). Farmecul ei este unic, iar Mauro și-a asumat faptul că nu va mai fi niciodată chemat la naționala Argentinei doar pentru a fi cu ea. „Focoasa” argentiniancă este model, realizator TV și agent de fotbal, iar din 2014, de când a devenit doamna Icardi, aceasta și-a lansat și o linie de modă, „Wan Collection”.

De-a lungul anilor, Wanda s-a remarcat nu doar prin aparițiile sale de senzație, ci și prin mărirea de salariu pe care i-a obținut-o lui Mauro Icardi. Argentinianul câștiga 900.000 de euro anual în prima sa perioadă la Inter Milano, însă după niște negocieri la „sânge” purtate de Wanda Nara, Icardi a ajuns să primească un salariu de 4.600.000 de euro pe an din partea conducerii „nerazzurrilor”.

„Am muncit de când eram mică pentru a ajunge unde sunt astăzi. Unii mă critică, dar eu știu cine sunt și sunt mândră de ceea ce am realizat”
Wanda Nara

  • 6.100.000 de urmăritori are Wanda Nara pe Instagram
ADVERTISEMENT