News

Prognoza meteo ANM 20 septembrie 2021. Temperaturi mici în toată țara

Cum va fi vremea pe 20 septembrie 2021, conform ANM.
20.09.2021 | 08:38
Prognoza meteo ANM 20 septembrie 2021 Temperaturi mici in toata tara
ADVERTISEMENT

Vremea se răcește semnificativ începând cu data de 20 septembrie, anunță meteorologii. Iată ce temperaturi vor fi înregistrate la nivelul țării, în ziua de luni.

Cum va fi vremea pe 20 septembrie 2021. Prognoza meteo ANM pentru luni

Temperaturile vor fi scăzute, mai ales în centru, vest, dar și nord. De asemenea, meteorologii anunță că în sud-est și în sud, valorile termice vor fi unele ușor mai ridicate decât ar fi normal această perioadă.

ADVERTISEMENT

Este posibil să plouă mai mult Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, în jumătatea de sud a Crişanei, Transilvaniei şi Moldovei. În restul teritoriului, ploile vor fi izolate.

Cantitățile de ploaie vor depăși 15-20 l/mp și vor fi descărcări electrice în partea de sud. De asemenea, este posibil ca în seara acestei zile sau chiar noaptea, la altitudini de peste 1500 m să ningă în Carpații Orientali.

ADVERTISEMENT

Vântul va sufla moderat, dar este posibil ca acesta să fie mai puternic pe litoral și în Carpații Meridionali și de Curbură. Aici se pot întâlni rafle de 70 km/h.

Ce temperaturi se vor înregistra în ziua de luni

Temperaturile zilei vor fi între 12 grade Celsius și 28 grade Celsius în ceea ce privește maximele, iar minimele vor fi între 13 grade Celsius în depresiuni și 17 grade Celsius pe litoral.

ADVERTISEMENT

În Capitală, vremea va fi ușor mai caldă decât ar fi normal în această perioadă, iar în a doua parte a zilei este posibil să plouă și să existe descărcări electrice.

Temperaturile care se vor înregistra vor fi de 24 sau 25 ° Celsius în timpul zilei, iar noaptea este posibil să fie în jur de 12-13 ° Celsius.

ADVERTISEMENT

Vremea ANM la mare și la munte pentru luni, 20 septembrie 2021

La munte, vremea va fi una înnorată și este posibil să aibă loc ploi și descărcări electrice. Cantitățile de apă pot depăși și 15-20 l/mp.

În Carpații Orientali este posibil să ningă la altitudini mari și se vor înregistra temperaturi normale pentru această perioadă din an.

La mare, vremea va fi una normală pentru perioada în care suntem, iar temperaturile care se vor înregistra vor fi între 19 și 23 °C în ceea ce privește maximele și minimele vor fi între 14 și grade și 17 grade.

Apa mării va fi destul de rece și nu va depăși 20 de grade.

ADVERTISEMENT
Tags: