News
notix pixel id

Prognoza meteo pentru joi, 6 mai. Vremea va fi instabilă. În ce regiuni se vor semnala averse

06.05.2021 | 08:54
Prognoza meteo pentru joi, 6 mai. Vremea va fi instabilă. În ce regiuni se vor semnala averse
Cum va fi vremea luni, 13 decembrie.
ADVERTISEMENT

Prognoza meteo pentru joi, 6 mai. Vremea continuă să fie schimbătoare și instabilă, cu temperaturi care vor varia între 15 și 25 de grade. În cursul zilei cerul va fi variabil, cu unele înnorări în sud-estul țării și în zonele de munte, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice și condiții de grindină.

În vestul, centrul și nordul teritoriului, vremea va fi friguroasă, în timp ce în rest, valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale.

Noaptea vor fi înnorări. Se vor semnala ploi slabe îndeosebi în Maramureș, Crișana și în Transilvania. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări la munte, în special în Carpații Orientali, unde rafalele vor depăși 60…70 km/h, iar la intensitate mai redusă, local și în restul teritoriului, conform Observatornews.

ADVERTISEMENT

Prognoza meteo pentru joi, 6 mai. Pe arii restrânse vor fi averse

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 15 și 25 de grade.

Cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 0 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 13…14 grade pe litoral. Noaptea, izolat se va semnala ceață, cu precădere în regiunile sud-estice.

Cum va fi vremea la munte

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua, când, pe arii restrânse în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice, iar noaptea, îndeosebi în nordul Carpaților Orientali vor fi ploi slabe.

ADVERTISEMENT

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la altitudini mari, în special în Carpații Orientali, unde rafalele vor depăși 60…70 km/h. Valorile termice vor vor marca o ușoară scădere față de cu cele din intervalul anterior.

Prognoza meteo pentru joi, 6 mai. Bucureștiul are parte de vreme frumoasă

Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor. Se vor semnala unele înnorări la începutul intervalului, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă.

ADVERTISEMENT

Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu ușoare intensificări după-amiaza. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 8…11 grade.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri