Life

Program Românii au talent, sezon 11. În ce zile ale săptămânii va fi difuzat show-ul de la Pro TV

25.01.2021 | 16:34
Program Romanii au talent sezon 11 In ce zile ale saptamanii va fi difuzat showul de la Pro TV
ADVERTISEMENT

Show-ul „Românii au talent” de la Pro TV revine pe sticlă cu sezonul 11, dar și cu câteva modificări, în special legat de zilele în care se va difuza pe post. O altă modificare este legat de componența juriului. 

Postul de televiziune a anunțat că emisiunea de talent va aduce un beneficiu dublu telespectatorilor sezonul acesta. Mai exact, show-ul va putea fi urmărit în fiecare zi de vineri, ca și până acum, dar și în zilele de luni, în locul serialului „Vlad”.

ADVERTISEMENT

Așadar, producătorii promit o porție dublă de Românii au talent, show care va fi prezentat mai departe de artistul Smiley și actorul Pavel Bartoș, care fac un cuplu de excepție pe scena celebrei emisiuni de la Pro TV ajunsă la sezonul 11.

Românii au talent, porție dublă în sezonul 11. Când se difuzează show-ul de la Pro TV

„Românii au talent” va avea premiera săptămâna viitoare, vineri, 5 februarie 2021, începând cu ora 20:30. Întreaga echipă de filmare și jurații sunt pregătiți să cunoască cei mai talentați concurenți, la fel și telespectatorii care așteaptă cu sufletul la gură premiera.

ADVERTISEMENT

„Sunt pregătiți. Așteaptă să-i vadă pe cei mai talentați concurenți ⭐️Din 5 februarie revin! Și cu o porție dublă de spectacol, de 2 ori pe săptămână ♥️?”, este anunțul de pe pagina de Instagram a emisiunii de talent de la Pro TV.

O altă schimbare adusă de sezonul 11 este știută de câteva luni, și anume componența juriului. Actrița și fosta prezentatoare a emisiunii Pro Motor, Alexandra Dinu, îl înlocuiește pe dansatorul Mihai Petre, care a ales să renunțe la acest proiect.

ADVERTISEMENT

De la masa juriul nu lipsesc Andra, Andi Moisescu și Florin Călinescu. Filmările pentru noul sezon „Românii au talent” au început din toamna anului trecut, jurații fiind hotărâți să ofere cei trei de „Da” celor care îi conving că merită locul în următoarea etapă.

Și pentru că imposibilul nu există, producătorii merg în continuare cu golden buzz-urile, fiecare jurat și prezentator având drept la două. Anul acesta 10 concurenți norocoși se vor califica direct în semifinale pentru a-și transforma visurile în realitate.

ADVERTISEMENT

Talentul concurenților urmează să fie descoperit în curând, participanții fiind nevoiți să-și depășească limitele pentru a demonstra că merită un loc în marea finală de la „Românii au talent”, sezonul 11. Premiul pus în joc este de 120.000 de euro.

ADVERTISEMENT