Sporturi

Program și rezultate Roland Garros, marți 29 septembrie. Victoria carierei pentru Irina Bara: a eliminat-o pe Donna Vekic la prima participare la un turneu de Grand Slam. Update

29.09.2020 | 19:26
Program si rezultate Roland Garros marti 29 septembrie Victoria carierei pentru Irina Bara a eliminato pe Donna Vekic la prima participare la un turneu de Grand Slam Update
ADVERTISEMENT

Marți, 29 septembrie, în ziua a treia de la Roland Garros, se vor juca tot meciul din turul 1 al competiției. Este o decizie surprinzătoare pe care au luat-o organizatorii, pentru a evita aglomerarea pe arenele de la Paris.

Novak Djokovic este cel mai important nume care intră în concurs marți. Liderul mondial îl va înfrunta pe Mikael Ymer, un suedez de 22 de ani, locul 80 în clasamentul ATP.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tot marți va juca și a doua favorită de pe tabloul feminin, Karolina Pliskova. O va înfrunta pe Mayar Sherif, din Egipt, locul 172 mondial. Jucătoarea de 24 de ani a trecut de calificări pentru a ajunge să joace împotriva Pliskovei.

UPDATE 29 septembrie, ora 21:18 / Pe tabloul masculin, sârbul Novak Djokovic s-a calificat fără emoții în turul 2 după ce l-a învins în 3 seturi, scor 6-0, 6-2, 6-3, pe suedezul Mikael Ymer.

ADVERTISEMENT

Iată în continuare o parte dintre rezultatele zilei înregistrate în competiția băieților.


UPDATE 29 septembrie, ora 19:35 / S-a produs și prima surpriză a zilei pe tabloul feminin de la Roland Garros. Daneza Clara Tauson (17 ani, locul 188 WTA) a eliminat-o pe americanca Jennifer Brady (locul 25 WTA), semifinalistă în urmă cu o lună la US Open, cu scorul de 6-4, 3-6, 9-7.


UPDATE 29 septembrie, ora 18:01 / S-a terminat și partida dintre Irina Bara și Donna Vekic. Românca a câștigat în două seturi, scor 6-3, 6-4 și s-a calificat în turul 2, unde o va întâlni pe belgianca Alison Van Uytvanck (locul 65 WTA).

ADVERTISEMENT

UPDATE 29 septembrie, ora 17:17 / S-a terminat primul set al meciului Irina Bara – Donna Vekic. Românca s-a impus cu scorul de 6-3.


UPDATE 29 septembrie, ora 16:55 / S-a reluat partida dintre Irina Bara și Donna Vekic, de la scorul de 3-2 în primul set pentru româncă.

ADVERTISEMENT

UPDATE 29 septembrie, ora 15:44 / S-au terminat primele partide ale zilei de pe tabloul feminin, fără să se consemneze nicio surpriză notabilă. Poate doar victoria chinuită a Karolinei Pliskova, locul 4 WTA, în 3 seturi, în fața sportivei Mayar Sherif (Egipt, locul 172 WTA).


UPDATE 29 septembrie, ora 15:04 / Meciul dintre Irina Bara și Donna Vekic s-a întrerupt din cazua ploii în primul set, la scorul de 3-2 în favoarea jucătoarei noastre.


UPDATE 29 septembrie, ora 14:53 / Sorana Cîrstea și-a încheiat aventura la Roland Garros 2020 după ce a pierdut și cel de-al doilea set al partidei împotriva Elenei Rybakina. Sorana Cîrstea – Elena Rybakina 0-6, 3-6.


UPDATE 29 septembrie, ora 14:22 / A început și meciul Irinei Bara cu Donna Vekic (Croația, locul 30 WTA).


UPDATE 29 septembrie, ora 14:15 / Evoluție catastrofală a Soranei Cîrstea în primul set al meciului cu Elena Rybakina, pe care l-a pierdut cu 0-6 în doar 25 de minute.


UPDATE 29 septembrie, ora 13:57 / Monica Niculescu a pierdut categoric și setul decisiv, scor 1-6, cu Danielle Rose Collins și a ratat calificarea în turul următor. Monica Niculescu – Danielle Rose Collins 6-2, 2-6, 1-6.


UPDATE 29 septembrie, ora 13:51 / A început și meciul dintre Sorana Cîrstea și Elena Rybakina (Kazakhstan, locul 18 WTA), din primul tur al turneului de la Roland Garros.


UPDATE 29 septembrie, ora 13:40 / Ana Bogdan s-a calificat în turul secund al turneului de la Roland Garros după ce a învins-o în două seturi pe Timea Babos. Ea a avut nevoie de o oră și 27 de minute pentru a se impune. Ana Bogdan – Timea Babos 6-4, 6-2.

În turul 2, Ana Bogdan va juca împotriva învingătoarei dintre Sofia Kenin (SUA, locul 6 WTA) și Liudmila Samsonova (Rusia, locul 125 WTA).


UPDATE 29 septembrie, ora 13:25 / Cădere inexplicabilă a Monicăi Niculescu în setul secund contra Daniellei Rose Collins, pe care l-a pierdut fără drept de apel, în 46 de minute. Monica Niculescu – Danielle Rose Collins 6-2, 2-6.


UPDATE 29 septembrie, ora 12:51 / Și Ana Bogdan a câștigat primul set al întâlnirii cu Timea Babos, românca având nevoie de 46 de minute pentru a se impune. Ana Bogdan – Timea Babos 6-4.


UPDATE 29 septembrie, ora 12:35 / Monica Niculescu și-a dominat categoric adversara în primul set, pe care l-a câștigat în 32 de minute. Monica Niculescu – Danielle Rose Collins 6-2.


UPDATE 29 septembrie, ora 11:55 / Monica Niculescu și Ana Bogdan sunt primele românce care joacă azi la Roland Garros. Niculescu va juca în primul tur împotriva sportivei americance Danielle Rose Collins, în timp ce Bogdan o va înfrunta pe unguroaica Timea Babos. Ambele partide vor începe la ora 12:00.


Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Monica Niculescu și Irina Bara sunt în programul zilei de marți, 29 septembrie, la French Open 2020

FANATIK îţi prezintă programul fiecărei zile a turneului Roland Garros 2020, unde Simona Halep este principală favorită să se impună.

Este o zi importantă și pentru jucătoarele din România. Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Monica Niculescu și Irina Bara intră în concurs pe tabloul principal. Și vor juca primele două partide de pe arenele 4 și 7. Iată programul complet pe acele terenuri.

Monica Niculescu deschide ziua pe terenul 4, de la ora 12:00, și o va înfrunta pe Danielle Rose Collins, din SUA. Iar Irina Bara are meci cu Donna Vekic, jucătoare cu statut de cap de serie. Ambele românce au avut nevoie de calificări pentru a ajuns pe tabloul principal.

Sorana Cîrstea are cea mai grea misiune dintre toate româncele care intră în concurs marți. O va înfrunta pe favorita numărul 14 de la Paris, Elena Rybakina. În vreme ce Ana Bogdan contra unei jucătoare specializate pe proba de dublu, Timea Babos. De la 12:00 începe și meciul Anei, urmat de cel al Soranei.

Sofia Kenin, favorita numărul 4, are meci pe arena Suzanne Lenglen, pe care mai joacă mâine și Matteo Berrettini, Stefanos Tsitsipas și Aryna Sabalenka. Iată programul de pe a doua arenă a complexului din Paris.

Jennifer Brady, Andrey Rublev și Roberto Bautista Agut sunt cei trei capi de serie care vor evolua marți pe arena Simonne-Mathieu. Iată programul.

De miercuri încep meciurile din turul 2 la Roland Garros 2020, iar în program va fi și duelul românesc dintre Simona Halep și Irina Begu.

ADVERTISEMENT