Sport

Ce urmează pentru Simona Halep după eliminarea de la WTA Doha. Revine pe teren la începutul lui martie

Simona Halep a fost eliminată de la WTA Doha, după ce Caroline Garcia a învins-o în turul 1, scor 4-6, 3-6. Cum arată programul româncei pentru următoarea perioadă.
21.02.2022 | 17:00
Ce urmeaza pentru Simona Halep dupa eliminarea de la WTA Doha Revine pe teren la inceputul lui martie
Cum arată programul Simonei Halep, după eliminarea de la WTA Doha (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT

Simona Halep a părăsit turneul WTA Doha, după ce a fost eliminată de Caroline Garcia, scor 4-6, 3-6, în turul 1. Fostul număr 1 mondial nu s-a regăsit în meciul jucat în Qatar şi urmează o scurtă perioadă de pauză.

Programul Simonei Halep, după eliminarea de la WTA Doha

Eliminată în turul 1 de la WTA Doha, Simona Halep se va întoarce în România, unde va efectua ultimele antrenamente înainte de turneele din luna martie, perioadă de foc pentru jucătoarea de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

În perioada 7-20 martie, Simona Halep va participa la Indian Wells, al doilea turneul de 1.000 de puncte din acest sezon. Capii de serie pentru acestă competiţie vor fi stabiliţi în funcţie de clasamentul WTA afişat pe 28 februarie 2022.

Apoi, în perioada 21 martie-3 aprilie, Simona Halep va merge la WTA Miami, turneu care oferă, de asemenea, premii substanţiale. Astfel, următoarea lună va fi una foarte importantă pentru sportiva de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

După Miami, Simona Halep este înscrisă şi la WTA Charleston, primul turneu pe zgură al anului. Aici ar putea bifa o premieră, după ce nu a mai participat niciodată la turneul american.

Revine în echipa României pentru Billie Jean King Cup

Din SUA, Simona Halep va reveni în Europa şi va face parte din echipa României pentru barajul din Billie Jean King Cup, după ce absentat la meciul cu Rusia din februarie 2021. Acum, româncele se vor duela cu echipa Poloniei, la Radom, pe hard, pe 15 şi 16 aprilie.

ADVERTISEMENT

În continuare, programul Simonei Halep va intra în linie dreaptă pentru participarea la Roland Garros. Astfel, cel mai probabil, românca va merge la WTA Stuttgart, turneu programat între 18 şi 24 aprilie.

Între 25 aprilie şi 8 mai, Simona Halep ar urma să meargă la WTA Madrid, ca mai apoi să participe la WTA Roma, ultimele două mari turnee înainte de Roland Garros 2022, programat să se dispute între 23 mai şi 5 iunie.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Caroline Garcia după ce a eliminat-o pe Simona Halep

La finalul meciului din turul 1, Caroline Garcia a oferit o primă reacţie, pe teren, după ce a eliminat-o pe Simona Halep de la WTA Doha. Franţuzoaica a explicat că a avut anumite probleme, din cauza vântului, dar că a reuşit să stea concentrată pe durata partidei.

“A fost un meci foarte bun pentru mine. A fost foarte dificil cu acest vânt. Am reușit să stau foarte agresivă și concentrată tot timpul meciului. Aveam șapte înfrângeri cu Simona.

Ea a avut o săptămână bună la Dubai, era încrezătoare. Eu nu am câștigat foarte meciuri la începutul anului, dar fiecare confruntare este diferită și eu sunt bucuroasă pentru ceea ce am reușit”, a spus Caroline Garcia.

ADVERTISEMENT