Life

Program TV Insula Iubirii. În ce zile și la ce oră este difuzată emisiunea de la Antena 1

Începe un nou sezon al emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1. Show-ul va fi difuzat în fiecare luni și marți, de la 20:30, anunță producătorii. Prima ediție are loc pe 2 mai.
15.04.2022 | 14:06
Program TV Insula Iubirii In ce zile si la ce ora este difuzata emisiunea de la Antena 1
Program TV Insula Iubirii. În ce zile și la ce oră este difuzată emisiunea de la Antena 1. Foto: antena 1
ADVERTISEMENT

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1. Producătorii au anunțat că va începe difuzarea acesteia.

Când este emisiunea Insula Iubirii în programul TV de la Antena 1

Premiera emisiunii Insula Iubirii are loc luni, pe 2 mai, începând cu ora 20:30. Al doilea episod va fi difuzat pe 3 mai, de la aceeași oră.

ADVERTISEMENT

Emisiunea de la Antena 1 urmează să fie difuzată în fiecare luni şi marţi, de la 20:30. La fel ca până acum, prezentator va fi Radu Vâlcan.

Pe telespectatori îi așteaptă multe surprize în noul sezon, anunță producătorii, de la poveștile de viață ale concurenților și ispitelor, la provocările care îi așteaptă pe aceștia.

ADVERTISEMENT

„Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii”, anunță Antena 1.

ADVERTISEMENT

Cine sunt cuplurile care își testează relația pe Insula Iubirii

Vor fi cinci cupluri venite la Insula Iubirii 2022 care vor să își testeze relațiile, în cel de-al șaselea sezon al emsiunii. Filmările au avut loc în două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island.

Cristina și Sebastian sunt împreună de un an și vor să fie supuși de cel mai dur test al unei relații: fidelitatea față de partener. Între ei este o diferență de vârstă de cinci ani, dar acest lucru nu i-a împiedicat niciodată să treacă peste orice obstacol, ceea ce vor să facă și la Insula Iubirii.

ADVERTISEMENT

Cerasela și Rareș au o relație de doi ani și sunt deciși să treacă testul suprem de la Insula Iubirii și să facă față tuturor tentațiilor. Aceștia au dezvăluit că s-au cunoscut online, într-un moment când își doreau o relație serioasă.

Lavinia și Raymond au venit din Irlanda pentru a participa la Insula Iubirii. Sunt împreună de mai bine de patru ani și au mărturisit că au avut mai multe împăcări și despărțiri de-a lungul timpului. De asemenea, cei doi au spus că dacă vor pleca de mână de la emisiune, se vor căsători.

Priscilla și Bogdan sunt studenți și se iubesc de mai bine de doi ani. Gelozia femeii este cea care i-a făcut să se îndrepte spre acest show.

Teodora și Alexandru sunt singurii căsătoriți din emisiune. Aceștia sunt un cuplu și pe scenă: el e magician, ea este asistenta sa. „Noi avem o relaţie perfectă!”, declarau aceștia.

Insula Iubirii, sezonul 6, prezentată de Radu Vâlcan

Emisiunea Insula Iubirii va fi prezentată tot de Radu Vâlcan, astfel că la acest capitol nu este nicio schimbare. Prezentatorul i-a avertizat pe concurenți că este posibil ca unii dintre ei să se despartă pentru că nu vor trece testul fidelității.

„Aţi ajuns aici cu un scop clar, să aflaţi răspunsurile la întrebările pe care vi le-aţi pus în ultima perioadă: dacă jumătatea voastră e ideală pentru voi sau dacă altcineva ar fi perfect!

E posibil ca unii dintre voi să nu treacă testul suprem al iubirii!”, le-a spus Radu Vâlcan concurenților.

ADVERTISEMENT