Sport

Program TV joi, 16 septembrie. Ce transmisiuni sportive și filme puteți urmări. CFR Cluj, debut în grupele Conference League

FANATIK.RO vă face o trecere în revistă a transmisiunilor sportive și a filmelor din cadrul programului TV al zilei de joi, 16 septembrie
15.09.2021 | 20:30
Program TV joi 16 septembrie Ce transmisiuni sportive si filme puteti urmari CFR Cluj debut in grupele Conference League
ADVERTISEMENT

Programul TV al zilei de joi, 16 septembrie, cuprinde la sectorul sport transmisiuni în direct din fotbal, tenis de câmp și handbal masculin. Cele mai importante ca interes sunt partidele Jablonec – CFR Cluj în grupa de Conference League și Dinamo – Kielce, în startul câinilor în grupa de Liga Campionilor.

Dinamo debutează în Liga Campionilor la handbal masculin în programul TV joi, 16 septembrie

Așadar avem fotbal din trei competiții. Un meci din Liga 2, Concordia Chiajna – Unirea Slobozia, debutul CFR-ului de la ora 22:00 pe terenul echipei cehe Jablonec, Kairat Alma Ata – Omonia Nicossia în aceeași competiție dar și Galatasaray – Lazio, în care, teoretic, am putea avea dialogul românesc Moruțan/Cicâldău – Ștefan Radu.

ADVERTISEMENT

La tenis tot fetele țin stindardul sus, cu cele două turnee WTA de 250 de puncte, de la Luxemburg și Portoroz. Dar foarte mulți suporteri ai alb-roșilor vor fi alături de favoriți la întoarcerea lui Dinamo în grupele Ligii Campionilor, unde vor avea adversari de mare renume în Europa.

ora 12:00 Tenis feminin Portoroz: Digi Sport 4

ora 13:00 Tenis feminin Luxemburg: Digi Sport 2

ora 17:00 Fotbal Liga 2: Concordia – Slobozia: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ora 17:30 Fotbal Conference League: Kairat Alma Ata – Omonia Nicossia: PRO X

ora 19:45 Fotbal Europa League: Galatasaray – Lazio: PRO X

ora 19:45 Handbal masculin Liga Campionilor: Dinamo – Kielce: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 1

ADVERTISEMENT

ora 22:00 Fotbal Conference League: Jablonec – CFR Cluj: PRO X

Multe seriale în programul TV joi, 16 septembrie

Joi, 16 septembrie, programul TV consemnează un număr destul de redus de filme, dar constatăm că a crescut numărul serialelor, ca urmare a celor două noi producții difuzate de HBO. Totuși, oferta este bună calitativ și am începe chiar cu cele două noi seriale de pe HBO: Obama, în căutarea uniuni perfecte, urmat de Criminalul din Illinois.

Vorbind despre filme Prima TV vine cu Răzbunătorul, Național TV cu un îndrăgit personaj al genului western combinat cu filme despre indienii din Vestul sălbatic, Winnetou. Printre vulturi iar TVR 2 închide cu o peliculă cu titlul extrem de incitant: O lume de secrete. Deci, puține filme, dar bune.

ADVERTISEMENT

ora 13:35 Iubirea unei doamne – serial: TVR 2

ora 20:00 Răzbunătorul: Prima TV

ora 20:00 Doctorul minune – serial: Kanal D

ora 20:10 O lume de secrete: TVR 2

ora 20:30 Las Fierbinți – serial: PRO TV

ora 20:30 Adela – serial sezon 5, ep. 9 și 10: Antena 1

ora 21:00 Winnetou. Printre vulturi: Național TV

ora 21:35 Obama, în căutarea unei uniuni perfecte serial sezon 1, ep.2: HBO

ora 23:00 Obsesia Evei,  serial sezon 1, ep.2: TVR 1

ora 23:10 Criminalul din Illinois – serial sezon 1, ep.1: HBO