Life

Program TV vineri, 1 octombrie. Ce transmisiuni sportive, filme și emisiuni de divertisment puteți viziona. Un film cu Kira Hagi pe Prima TV

FANATIK.RO vă face o trecere în revistă asupra tuturor transmisiunilor sportive, a filmelor și emisiunilor de showbiz din cadrul programului TV al zilei de vineri, 1 octombrie
30.09.2021 | 20:30
Program TV vineri 1 octombrie Ce transmisiuni sportive filme si emisiuni de divertisment puteti viziona Un film cu Kira Hagi pe Prima TV
ADVERTISEMENT

Capitolul sport în programul TV al zilei de vineri, 1 octombrie, este alcătuit din fotbal din primele noastre două ligi, din Serie A și La Liga plus cele două turnee de tenis feminin, unde avem bcuria ca Jacqueline Christian să ajungă în semifinale la WTA Nur-Sultan, în Kazahstan, prima ei semifinală la nivel înalt din carieră și Chicago.

Jacqueline Christian, semifinală WTA în programul TV vineri, 1 octombrie

Christian ar urma să joace în penultimul act cu belgianca Alison van Uytvanck, nr. 89 mondial, jucătoare care și-a recunoscut apartenența la comunitatea LGBT, fiind într-o relație cu compatrioata sa Greet Minnen, cu care s-a și logodit în 2019. Christian are mari șanse dacă va reuși să treacă și de belgiancă să intre în top 100 WTA, actualmente fiind pe locul 126.

ADVERTISEMENT

La fotbal avem în Liga 1 derbyul județului Argeș, Mioveni – FC Argeș și Chindia – FCSB și în a doua divizie Hermannstadt – Ripensia. Iar din Europa Cagliari – Venezia în Serie A și Athletic Bilbao – Alaves în La Liga. Sunt în total cinci partide pentru iubitorii sportului rege.

ora 11:00 Tenis feminin WTA Nur-Sultan: Digi Sport 2

ora 16:00 Fotbal Liga 2: Hermannstadt – Ripensia: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ora 18:00 Fotbal Liga 1: Mioveni – Argeș: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ora 19:30 Fotbal Bundesliga 2  Aue – Hamburg: Digi Sport 4

ora 20:00 Tenis feminin WTA Chicago: Digi Sport 2

ora 21:00 Fotbal Liga 1: Chindia – FCSB: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 21:45 Fotbal Serie A: Cagliari – Venezia: Digi Sport 3, Telekom Sport 3, Look Sport 1

ora 22:00 Fotbal La Liga: Athletic Bilbao – Alaves: Digi Sport 4, Telekom Sport 4, Look Sport 2

Warren Jeffs, un profet poligam în programul TV vineri, 1 octombrie

Nu sunt nici în programul TV vineri, 1 octombrie, în deschidere de weekend, foarte multe filme și asta pentru că există destule emisiuni de divertisment pe PRO TV, Antena 1, Kanal D, Prima TV sau TVR 2. Dar cele care sunt pot întruni sufragiile cinefililor. La TVR 1 avem Legionarul un film cu Jean Claude van Damme și acest lucru spune tot despre ceea ce urmează să vedem.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță multă lume va butona pe Prima TV pentru un film românesc puțin cunoscut, Între chin și amin, în care joacă Kira Hagi, fata Regelui. Dar și producția de pe PRO Cinema, Warren Jeffs, un profet poligam este de urmărit, pentru că este istoria reală a unui dintre marii lideri ai mormonilor, acuzat că aranja căsătorii cu fete minore pentru poligami.

ora 20:00 Doctorul misterios – serial: Kanal D

ora 20:30 Warren Jeffs, un profet poligam: PRO Cinema

ora 21:00 Vânătorul: Național TV

ora 21:10 Legionarul: TVR 1

ora 23:00 Între chin și amin: Prima TV

ora 23:10 Legenda lui Bruc: TVR 1

ora 23:30 Pacific Rim 2: Revolta: PRO TV

Multe emsiuni de divertisment în programul TV vineri, 1 octombrie

Vineri, 1 octombrie, este o zi bogată și pentru amatorii de emisiuni de divertisment. Aceștia pot zăbovi destule ore în fața micilor ecrane pe PRO TV, Antena 1, Prima TV, Kanal D sau TVR 2, ofertele fiind toate cu adevărat interesante, dar, evident, va trebui să optați doar pentru o variantă.

ADVERTISEMENT

Care înseamnă un nou epsiod din Super Star România la PRO TV, din X Factor la Antena 1. Sau savuroasa Cronica Cârcotașilor la Prima TV ori Gala Umorului pe TVR 2. Foarte ofertant este și showul de la Kanal D Bravo, ai stil!

ora 20:00 Cronica cârcotașilor: Prima TV

ora 20:00 Gala umorului: TVR 2

ora 20:30 Super Star România: PRO TV

ora 20:30 X Factor: Antena 1

ora 22:30 Bravo, ai stil!: Kanal D