Fotbal intern

Programul fotbaliştilor de la FCSB pentru antrenamentele din perioada pandemiei de coronavirus! Cum vor alterna şedinţele de pregătire! Exclusiv

27.04.2020 | 13:30
Programul fotbalistilor de la FCSB pentru antrenamentele din perioada pandemiei de coronavirus Cum vor alterna sedintele de pregatire Exclusiv
ADVERTISEMENT

Fotbalul din România a fost paralizat de pandemia de coronavirus, însă multe formații și-au reluat antrenamentele, printre care și FCSB. FANATIK a aflat programul fotbaliştilor lui Bogdan Vintilă, dar şi cum alternează ședințele de pregătire ale vicecampioanei României în timpul pandemiei.

Cum alternează antrenamentele jucătorilor FCSB în timpul pandemiei de coronavirus

FCSB și-a reluat antrenamentele, iar FANATIK a aflat că ședințele de antrenamente ale fotbaliștilor din timpul pandemiei de coronavirus alternează: o zi la baza din Berceni, o zi acasă, în timp ce duminică jucătorii au liber. Astăzi, 27 aprilie, fotbaliștii „roș-albaștrilor” au fost la baza de antrenamente din Berceni.

ADVERTISEMENT

Antrenamentele se fac în grupe de câte trei, iar procedura va fi menținută până la ridicarea stării de urgență, adică până pe data de 15 mai.

Programul de antrenamente al jucătorilor de la FCSB din această săptămână (27 aprilie – 3 mai):

  • Antrenament la bază: luni, mercuri, vineri
  • Antrenament acasă: marţi, joi, sâmbătă
  • Liber: duminică
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că îl lasă pe Bogdan Vintilă să își facă programul după bunul plac

Gigi Becali a anunțat că a fost sunat de Mihai Stoica și Bogdan Vintilă în privința antrenamentelor fotbaliștilor vicecampioanei României, dar a recunoscut că i-a lăsat să stabilească programul după cum doresc ei.

„Socoteala mea nu se potrivește cu a antrenorului, el vrea performanță, pe mine nu mă ține rezultatul, pe mine mă țin banii pe care îi am la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

M-a sunat Meme, m-a sunat Vintilă și le-am zis să facă ce vor ei, în fiecare zi se antrenează 5-6 jucători”, a declarat Gigi Becali la TV ProX.

Care este situaţia lui De Amorim şi a lui Gnohere

Totodată, patronul FCSB-ului a vorbit și despre situația lui De Amorim și Gnohere, dar și despre un posibil schimb al atacantului francez cu Andrei Chindriș, fundașul lui FC Botoșani:

ADVERTISEMENT

Ce să mai caute De Amorim la noi, dacă o mai avea un contract la noi, așa o fi, n-am ce să fac. Nu m-a supărat Gnohere, nimeni nu mă mai poate supăra pe mine.

Eu mă supăr cu miliardari care fac mizerii și vor să facă rău lumii, dar pe Gnohere nu mă supăr, lui i-a dat Dumnezeu să muncească, e adevărat că pe bani mulți, dar nu mă supăr cu el.

Îl vrea Iftime pe Gnohere? Eu nu știu despre așa ceva. Nu cred că îi dă Iftime 15-20.000 pe lună lui Gnohere. N-am auzit așa ceva, sunt vărjeli, niște tâmpenii. Iftime vrea bani, nu schimb de jucători”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT