Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Programul României în Liga Naţiunilor! “Tricolorii” încheie cu două meciuri pe teren propriu

Programul României în Liga Națiunilor s-a anunțat la FANATIK SUPERLIGA. „Tricolorii” încheie campania cu două meciuri pe teren propriu.
09.02.2024 | 11:05
Programul Romaniei in Liga Natiunilor Tricolorii incheie cu doua meciuri pe teren propriu
Programul României în Liga Naţiunilor! “Tricolorii” încheie cu două meciuri pe teren propriu. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Vochin a anunțat programul „tricolorilor” la FANATIK SUPERLIGA, iar „tricolorii” vor debuta în Liga Națiunilor în deplasare cu Kosovo. Elevii lui Edi Iordănescu vor încheia competiția cu două confruntări pe teren propriu.

Programul României în Liga Naţiunilor! “Tricolorii” încheie cu două meciuri pe teren propriu

România și-a aflat adversarele din Liga Națiunilor, iar acum „tricolorii” știu și programul competiției care le acordă o șansă în plus pentru calificarea la Campionatul Mondial. Selecționata lui Edi Iordănescu va întâlni în grupa sa și fost adversară din preliminariile EURO 2024, Kosvo.

ADVERTISEMENT

În grupa C2 se află și Cipru, dar și câștigătoarea din play-off-ul Lituania – Gibraltar. Andrei Vochin a anunțat programul „tricolorilor” pentru Liga Națiunilor, competiție în care vor debuta în deplasare cu Kosovo pe 6 septembrie 2024.

„Tricolorii” vor termina cu două jocuri pe teren propriu în Liga Națiunilor cu Kosovo și Cipru. Câștigarea grupei C2 le poate ofere șansa calificării la Campionatul Mondial elevilor lui Edi Iordănescu, dar și promovarea în Divizia B a competiției europene.

ADVERTISEMENT

Vineri, 6 septembrie 2024, 21:45

Kosovo – România

Luni, 9 septembrie 2024, 21:45

România – Lituania/Gibraltar

Sâmbătă, 12 octombrie 2024, 21:45

Cipru – România

Marți, 15 octombrie 2024, 21:45

Lituania/Gibraltar – România

Vineri, 15 noiembrie 2024, 21:45

România – Kosovo

Luni, 18 noiembrie 2024, 21:45

România – Cipru

„Începem în Kosovo pe 6 septembrie, pe 9 jucăm acasă cu Lituania sau Gibraltar, în octombrie dublă în deplasare Cipru România și Gibraltar sau Lituania – România. Încheiem cu dublă acasă cu Kosovo și Cipru”, a spus Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare zi de luni, marți și vineri doar pe site-ul FANATIK.RO.

Prima reacție a lui Edi Iordănescu după aflarea grupelor: „Un singur lucru este cert”

Edi Iordănescu a reacționat după ce „tricolorii” și-au aflat grupa din Liga Națiunilor. Selecționerul și-a fixat ca obiectiv prima poziție pentru a avea o șansă în plus pentru calificarea la un Campionatul Mondial din 2026, turneu final la care România nu a participat în ultimele ediții.

ADVERTISEMENT

„E prematur să ne hazardăm acum în analize cu privire la adversari. Mai sunt luni bune, o perioadă de transferuri în vară care poate schimba situația multor jucători, atât de la naționala noastră, cât și de la adversare. Va conta mult cât și cum vor juca băieții noștri până la toamnă, dar și fotbaliștii rivalelor noastre din grupă.

Cert este un singur lucru, obiectivul României trebuie să fie primul loc, iar asta cu atât mai mult cu cât vorbim de o șansă importantă, în paralel cu preliminariile clasice, pentru o eventuală calificare la barajul pentru Cupa Mondială 2026”, a spus Edi Iordănescu pentru FRF.TV.

ADVERTISEMENT

Programul României în Liga Națiunilor