Sport

Programul Simonei Halep la WTA Kremlin Cup! Cu cine joacă în turul 1 al turneului de la Moscova

Simona Halep a trecut peste eliminarea de la Indian Wells şi a ajuns la Moscova, unde îşi va afla sâmbătă programul de la WTA Kremlin Cup.
16.10.2021 | 16:10
Programul Simonei Halep la WTA Kremlin Cup Cu cine joaca in turul 1 al turneului de la Moscova
ADVERTISEMENT
16-10-2021
13:24

Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 1 de la WTA Kremlin Cup

În urma tragerii la sorţi care a avut loc sâmbătă, Simona Halep se va duela cu Anastasia Potapova în turul 1 de la WTA Kremlin Cup. Sportiva din Rusia este beneficiară a unui wild-card. 

În turul 2, Simona Halep ar urma să dea peste câştigătoarea meciului dintre Veronika Kudermetova şi o jucătoare venită din calificări.

Partea de tablou pe care se află Simona Halep

Pentru un eventual meci din sferturi, Simona Halep ar putea să se dueleze cu Maria Sakkari, cap de serie numărul 3.

Pe partea de tablou a Simonei Halep se află Aryna Sabalenka, principala favorită de la WTA Kremlin Cup, cele două putând să se întâlnească abia în semifinale.

Partea inferioară a tabloului de la WTA Kremlin Cup

Simona Halep este pregătită pentru penultimul turneu al sezonului 2021. Românca va juca la WTA Kremlin Cup, competiţie care se va disputa, la Moscova, în perioada 18-24 octombrie. Până la startul turneului, sportiva de 30 de ani îşi va afla sâmbătă, de la ora 15:00, programul de la Kremlin Cup.

Programul Simonei Halep la WTA Kremlin Cup. E cap de serie, dar intră din turul 1

Simona Halep este cap de serie numărul 8 la WTA Kremlin Cup, astfel că nu va avea bye în turul 1, aşa cum se întâmplă cu primii patru capi de serie (Aryna Sabalenka, Garbine Muguruza, Maria Sakkari şi Anastasia Pavlyuchenkova).

ADVERTISEMENT

În aceste condiţii, Simona Halep va juca din turul 1, iar primul meci ar urma să-l joace luni, marţi sau miercuri. Conform programului oficial, meciurile din turul 2 sunt programate miercuri şi joi. Sferturile se vor disputa vineri, în timp ce semifinalele sunt sâmbătă. Marea finală se va juca duminică.

Sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 15:00, va avea loc tragerea la sorţi pentru tabloul principal al turneului WTA Kremlin Cup 2021.

ADVERTISEMENT

Sesiunea de dimineaţă, pentru luni, marţi, miercuri, joi şi vineri, va începe la ora 11:00, în timp ce sâmbătă şi duminică startul va fi de la ora 12:00.

Ce a spus Simona Halep înainte de WTA Kremlin Cup

Simona Halep a plecat vineri la Moscova, pentru WTA Kremlin Cup, şi a oferit câteva declaraţii. Fostul număr 1 mondial a susţinut că nu se gândeşte la trofeu la turneul din capitala Rusiei.

ADVERTISEMENT

“Ritmul meu nu este la un nivel ridicat. Muncesc zi de zi, dar, cu siguranță, va fi greu să revin unde am fost. E greu să mă gândesc la trofeu acum, am lipsit foarte mult anul acesta, ritmul meu nu este la un nivel ridicat.

Muncesc zi de zi, dar îmi va fi greu să revin acolo unde am fost. Îmi place foarte mult orașul. Avem voie doar să mergem la plimbare, dar și așa sunt emoționată și merg la Moscova cu multă plăcere”, a declarat Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Ce urmează pentru Simona Halep după WTA Kremlin Cup

După WTA Kremlin Cup, Simona Halep se va întoarce în România. În perioada 25-31 octombrie va participa la turneul Transylvania Open, a doua competiţie WTA organizată la Cluj. La acest turneu şi-a anunţat prezenţa şi Emma Răducanu.

Emma Răducanu s-a retras de la WTA Kremlin Cup

Emma Răducanu şi-a anunţat prezenţa la WTA Kremlin Cup, însă până la urmă s-a retras de la turneului din capitala Rusiei. Campioana de la US Open a oferit un mesaj ambiguu, în care nu şi-a motivat decizia.

“Din nefericire, a trebuit să fac o modificare în programul turneelor, astfel că nu voi putea juca la Moscova în acest an, dar sper să pot concura acolo, în fața suporterilor din Rusia, anul viitor”, a fost anunţul Emmei Răducanu.

ADVERTISEMENT