Sport

Programul verii pentru PSG! Când revin la antrenamente starurile Messi, Neymar şi Mbappe. Ce amicale au parizienii

Cum meciurile din Liga Naţiunilor s-au terminat, vacanţa a început oficial pentru toţi fotbaliştii de la PSG. Starurile campioanei Franţei vor sta departe de gazon până la începutul lunii iulie.
18.06.2022 | 17:03
Programul verii pentru PSG Cand revin la antrenamente starurile Messi Neymar si Mbappe Ce amicale au parizienii
Cum arată programul verii pentru PSG şi tripleta Messi-Neymar-Mbappe (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT

PSG a câştigat titlul de campioană a Franţei, însă parcursul modest din Liga Campionilor, unde a fost eliminată în optimi, rămâne o pată pe sezonul 2021-2022. Cu toate acestea, oficialii de pe “Parc des Princes” au dat lovitura pe finalul stagiunii, după ce au reuşit să-l convingă pe Kylian Mbappe să semneze prelungirea contractului.

Cum arată programul verii pentru vedetele de la PSG. Messi şi Neymar, primii în vacanţă

Convocaţi la echipele naţionale, Lionel Messi şi Neymar au intrat de o săptămână în vacanţă, după ce Argentina şi Brazilia au avut doar două meciuri amicale în luna iunie. De cealaltă parte, Kylian Mbappe e liber de pe 13 iunie, când Franţa a jucat ultima partidă din seria de patru din Liga Naşiunilor.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui PSG, printre care şi componenţii tripletei stelare Messi-Neymar-Mbappe, se vor întoarce la antrenamente pe 4 iulie. Primele sesiuni de pregătire vor fi ţinute la “Camp des Loges”, baza de pregătire a parizienilor, până la mijlocul lunii.

Între 17 şi 25 iulie, PSG va participa la un turneu amical în Japonia, unde va juca trei meciuri. Campioana Franţei le va întâlni pe Kawasaki Frontale (20 iulie), Urawa Red Diamonds (23 iulie) şi Gamba Osaka (25 iulie).

ADVERTISEMENT

Startul sezonului 2022-2023 aduce Supercupa Franţei

Pe 31 iulie începe sezonul 2022-2023 în fotbalul din Hexagon, când este programat meciul PSG – Nantes, Supercupa Franţei. Vara trecută, parizienii au ratat trofeul, după 0-1 cu Lille, într-un meci în care Kylian Mbappe şi Neymar nu au jucat.

Acum, Supercupa Franţei se va disputa pe stadionul “King Abdullah Sports City” din Jeddah (Arabia Saudită), iar PSG îşi va aduce toate starurile. Va fi primul meci oficial al viitorului antrenor al parizienilor, după ce presa din Franţa a anunţat că Mauricio Pochettino are zilele numărate.

ADVERTISEMENT

PSG începe sezonul 2022-2023, din Ligue 1, cu o deplasare pe terenul lui Clermont, pe 7 august. Primul derby îl are programat pe 28 august, când AS Monaco vine pe “Parc des Princes”. Pe 18 septembrie, parizienii o vor întâlni pe Lyon, iar o lună mai târziu, pe 16 octombrie, e programat meciul cu Marseille.

PSG a realizat primul transfer pentru sezonul 2022-2023

PSG a anunţat, pe 10 iunie, transferul lui Nuno Mendes, după ce i-a plătit 38.000.000 de euro lui Sporting Lisabona. Parizienii mai au câteva ţinte în mercato, iar Milan Skriniar este unul dintre jucătorii care ar putea ajunge pe “Parc des Princes”.

ADVERTISEMENT

La capitolul plecări, certitudinile sunt Angel Di Maria şi Alexandre Letellier, ambii cu contracte expirate în vara acestui an, şi Marcin Bułka, cedat la Nice pentru 2.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT