Sport

Promisiunea administratorului judiciar al lui Dinamo pentru fani: „Nu ne permitem să dăm greș!”

Administratorul judiciar al lui Dinamo a vorbit despre situația clubului și le promite fanilor că va face tot ce îi stă în putință pentru a salva echipa.
30.06.2021 | 22:54
Promisiunea administratorului judiciar al lui Dinamo pentru fani Nu ne permitem sa dam gres
ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar al lui Dinamo, a vorbit despre situația clubului, a anunțat că echipa și-a luat licența pentru sezonul care va începe și le-a făcut și o promisiune fanilor.

Acesta susține că situația de la Dinamo nu este una tocmai bună, însă el împreună cu echipa sa nu își permit să dea greș cu un nume și un brand precum cel al „câinilor”.

ADVERTISEMENT

Promisiunea administratorului judiciar al lui Dinamo pentru fani

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a vorbit despre situația clubului și a făcut o promisiune pentru fanii „câinilor”: „Plata licenței s-a realizat astăzi și sper să fie un prim pas pentru o situație mai bună de la club. Nu ar fi fost de bun augur să începem cu niște datorii.

Revenind la jucători, ei nu sunt pe ultimul plan, ne gândim la ei, căutăm soluții și le vom spune mai multe lucruri în momentul în care vom avea ce să le spunem”.

ADVERTISEMENT

„Așteptăm să vedem ce stabilește acționariatul, considerăm că ei ar trebui să discute cu jucătorii și antrenorii, asta nu înseamnă că sunt ignorați sau lăsați la coadă.

Aș dori să se întoarcă spaniolii și să își facă datoria față de societate, dar mi-e greu să cred așa ceva, pentru că au fost absenți când echipa nu era nici măcar în insolvență. Nu ne permitem să dăm greș cu acest brand de renume”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu despre Dinamo, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Dacă Iuliu Mureșan ar veni la Dinamo, ar fi o variantă bună!”

Răzvan Zăvăleanu a continuat și a recunoscut că a auzit de o posibilă venire a lui Iuliu Mureșan la Dinamo, ceea ce i s-ar părea o soluție bună, însă nu a confirmat, declarând că nu știe nimic despre o venire a lui Iuliu Mureșan:

„Am văzut și eu în presă, am fost întrebat, dar sunt exterior acestei discuții. Noi administratorii judiciari avem doar rolul de supervizare, pot să spun doar că la CFR Cluj am avut alături de dânsul o colaborare bună, e un profesionist.

ADVERTISEMENT

Dacă Iuliu Mureșan ar veni la Dinamo, ar fi o variantă bună pentru club, dar, repet, sunt în afara acestei discuții, nici nu știu dacă există”.

„Sunt foarte optimist, dar sunt și realist, situația e dificilă, pot să spun că minuni nu pot face, însă alături de suporteri, vom reuși să salvăm această societate.

Cred că toți cei care sunt în jurul lui Dinamo dacă se vor sacrifica pentru club, vom izbăvi”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă....
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia