ADVERTISEMENT
Sport

Promisiunea administratorului judiciar al lui Dinamo pentru fani: „Nu ne permitem să dăm greș!”

Administratorul judiciar al lui Dinamo a vorbit despre situația clubului și le promite fanilor că va face tot ce îi stă în putință pentru a salva echipa.
Autor: Andrei Șchiopu | 30.06.2021 | 22:54
Promisiunea administratorului judiciar al lui Dinamo pentru fani: „Nu ne permitem să dăm greș!”
Promisiunea administratorului judiciar al lui Dinamo pentru fani: „Nu ne permitem să dăm greș!”. Sursă foto: gsp.ro

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar al lui Dinamo, a vorbit despre situația clubului, a anunțat că echipa și-a luat licența pentru sezonul care va începe și le-a făcut și o promisiune fanilor.

ADVERTISEMENT

Acesta susține că situația de la Dinamo nu este una tocmai bună, însă el împreună cu echipa sa nu își permit să dea greș cu un nume și un brand precum cel al „câinilor”.

Promisiunea administratorului judiciar al lui Dinamo pentru fani

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a vorbit despre situația clubului și a făcut o promisiune pentru fanii „câinilor”: „Plata licenței s-a realizat astăzi și sper să fie un prim pas pentru o situație mai bună de la club. Nu ar fi fost de bun augur să începem cu niște datorii.

ADVERTISEMENT

Revenind la jucători, ei nu sunt pe ultimul plan, ne gândim la ei, căutăm soluții și le vom spune mai multe lucruri în momentul în care vom avea ce să le spunem”.

„Așteptăm să vedem ce stabilește acționariatul, considerăm că ei ar trebui să discute cu jucătorii și antrenorii, asta nu înseamnă că sunt ignorați sau lăsați la coadă.

ADVERTISEMENT

Aș dori să se întoarcă spaniolii și să își facă datoria față de societate, dar mi-e greu să cred așa ceva, pentru că au fost absenți când echipa nu era nici măcar în insolvență. Nu ne permitem să dăm greș cu acest brand de renume”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu despre Dinamo, la TV DigiSport.

„Dacă Iuliu Mureșan ar veni la Dinamo, ar fi o variantă bună!”

Răzvan Zăvăleanu a continuat și a recunoscut că a auzit de o posibilă venire a lui Iuliu Mureșan la Dinamo, ceea ce i s-ar părea o soluție bună, însă nu a confirmat, declarând că nu știe nimic despre o venire a lui Iuliu Mureșan:

ADVERTISEMENT

„Am văzut și eu în presă, am fost întrebat, dar sunt exterior acestei discuții. Noi administratorii judiciari avem doar rolul de supervizare, pot să spun doar că la CFR Cluj am avut alături de dânsul o colaborare bună, e un profesionist.

Dacă Iuliu Mureșan ar veni la Dinamo, ar fi o variantă bună pentru club, dar, repet, sunt în afara acestei discuții, nici nu știu dacă există”.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte optimist, dar sunt și realist, situația e dificilă, pot să spun că minuni nu pot face, însă alături de suporteri, vom reuși să salvăm această societate.

Cred că toți cei care sunt în jurul lui Dinamo dacă se vor sacrifica pentru club, vom izbăvi”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1