Fotbal intern

Promisiunea lui Mihai Rotaru pentru Nicușor Bancu: „Mi-a zis că-mi dă drumul indiferent cât ia în schimb”

05.05.2020 | 21:16
Promisiunea lui Mihai Rotaru pentru Nicusor Bancu Mia zis cami da drumul indiferent cat ia in schimb
ADVERTISEMENT

Nicușor Bancu a devăluit că patronul Mihai Rotaru i-a spus că îl lasă să plece de la Craiova, indiferent de suma de transfer pe care o va primi, conform Oltenia TV, în emisiunea lui Toni Sorică.

Nicușor Bancu, lăsat de Mihai Rotaru să plece de la Craiova

Nicușor Bancu a mărturisit că poate să plece de la Universitatea Craiova, dacă va avea o ofertă avantajoasă, mai ales că patronul Mihai Rotaru i-a spus că îi dă voie să se transfere, indiferent de suma pe care o ia la schimb..

ADVERTISEMENT

„Domnul Rotaru mi-a promis că-mi dă drumul, indiferent câți bani ia în schimb, dacă primesc o ofertă tentantă financiar pentru mine.

Nu mă mai gândesc la plecare. Dacă o fi să apară ceva, bine. Dacă nu, eu sunt fericit și la Craiova”, a recunoscut Nicușor Bancu.

ADVERTISEMENT

„Nu-mi ajungeau banii și mă duceam pe șantier!”

Nicușor Bancu și-a amintit de perioada grea prin care a trecut în tinerețe, și a rememorat cum a dat o cinste atunci când a luat primul salariu: „Nu-mi ajungeau banii și mă duceam și pe șantier. Am fost vreo trei săptămâni și am câștigat 500 de lei. 

Cu jumătate din ei le-am plătit părinților o rată la bancă și de restul le-am făcut cinste prietenilor, cum se obișnuiește la primul salariu”.

ADVERTISEMENT

Nu este singurul fotbalist român care a avut „frica șantierului”, Ciprian Deac de la CFR Cluj și-a adus aminte cum a fost marcat de o vizită pe terenul de lucru cu bunicul său.

„Să știți că știu ce înseamnă foamea. Știu ce înseamnă neajunsurile. Am avut o copilărie grea, dar nu-mi condamn părinții pentru asta.

ADVERTISEMENT

Am avut foarte multe neajunsuri, dar părinții au încercat să ne ofere ce era mai bun. Au fost momente când lucra doar taică-miu. Avea trei copii și o soție și ne descurcam destul de greu.

Da, dar am știut tot timpul. Atât poate să-mi ofere… Era suficient pentru mine”, a mai spus mijlocașul CFR-ului.

ADVERTISEMENT