Sport

Promisiunea lui Neagoe la Universitatea Craiova – Oțelul: „Știu ce vor fanii”

Eugen Neagoe și-a fixat obiectivul din Universitatea Craiova - Oțelul Galați, iar „Geană” speră ca oltenii să obțină al doilea succes consecutiv în SuperLiga. Promite și un joc mai spectaculos, așa cum cer fanii.
22.07.2023 | 14:26
Promisiunea lui Neagoe la Universitatea Craiova  Otelul Stiu ce vor fanii
Eugen Neagoe anunță înainte de Universitatea Craiova - Oțelul: „Să legăm victorii”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – Oțelul Galați este programat luni, de la ora 21:30, și este primul meci din sezonul 2023-2024 din SuperLiga pe stadionul „Ion Oblemenco”. Eugen Neagoe își dorește cele trei puncte din confruntarea cu trupa lui Dorinel Munteanu și al doilea succes în campionat.

Eugen Neagoe anunță înainte de Universitatea Craiova – Oțelul Galați: „Trebuie să ridicăm nivelul jocului”

Universitatea Craiova revine pe stadionul „Ion Oblemenco” pentru partida cu Oțelul Galați, iar oltenii și-au fixat obiectivele. Eugen Neagoe mărturisește că trupa lui Dorinel Munteanu este o adversară redutabilă, iar determinarea jucătorilor va face diferența în Bănie.

ADVERTISEMENT

„Este o partidă importantă așa cum a fost și prima etapă, chiar dacă întâlnim o nou-promovată în teren nu mai contează nimic, nici numele jucătorilor. Intram 11 și cei de la Galați vor intra 11, așa cum s-a întâmplat și etapa trecută, iar echipa mai bine pregătită, cu o atitutidine mai bună și mai valoroasă va ieși învingătoare.

Așa cum s-a întâmplat la București  ne dorim ca luni seara să fim echipa care va ieși cu cele trei puncte. Am văzut și partida cu UTA, au terminat la egalitate, dar meritau să câștige după ocaziile pe care le-au avut. Îl știu pe Dorinel Munteanu, este un băiat ambițios și își mobilizează foarte bine echipa”, a spus Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe nu se va putea baza pe Ștefan Baiaram nici în etapa cu numărul doi din SuperLiga, deoarece oltenii nu își doresc să riște. Tehnicianul „alb-albaștrilor” își dorește un fotbal spectaculos pe „Ion Oblemenco” și speră ca jucătorii să crească de la un meci la altul.

„Am văzut că și faza defensivă au făcut-o la acel joc, dar pe mine mă interesează echipa noastră. În continuare avem probleme de efectiv, Fane Baiaram nu este apt pentru această partidă. Se antrenează normal, dar nu este la capacitate maximă și nu putem să riscăm, deci nu va face parte din lot nici pentru acest joc.

ADVERTISEMENT

Ceilalți băieți sunt bine, sper să trecem cu bine și după ziua de mâine. În special cei care vor intra din primul minut să fie bine din punct de vedere fizic, mental și apoi pe parcursul jocului și cei ce vor intra. Indiferent de numele jucătorului care va intra în primul 11 trebuie să își facă simțită prezența pe teren.

Trebuie să ridicăm nivelul jocului de la o etapă la alta, ne dorim să avem evoluții foarte bune, dacă putem să marcăm și multe goluri. Știu ce se vrea la Craiova, un joc spectaculos, asta ne dorim noi și sper să reușim și suporterii să plece fericiți de la stadion”, a declarat „Geană”.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe, temător înainte de Universitatea Craiova – Oțelul: „Toate echipele se mobilizează împotriva noastră”

Eugen Neagoe laudă evoluția gălățenilor împotrova celor de la UTA Arad și este de părere că Oțelul merita să câștige cele trei puncte din prima etapă. Tehnicianul își dorește un stadion plin în Bănie și anunță că jucătorii trebuie să demonstreze pe teren că oltenii au un grup puternic.

„Nu știu dacă este cea mai periculoasă, dar toate cele trei echipe care au promovat au făcut o figură frumoasă în prima etapă. I-am văzut și pe cei de la Galați, meritau să câștige împotriva celor de la UTA. Cei de la Politehnica Iași nu au jucat rău deloc, au avut posesie și a fost echipa care a controlat jocul, dar poate experiența celor de la CFR a făcut diferența.

Toate echipele se mobilizează foarte bine împotriva noastră, toți adversarii își doresc să câștige puncte împotriva Universității Craiova. Trebuie să ne facem jocul, suntem Universitatea Craiova și formăm un grup puternic, trebuie să o dovedim pe teren și mi-aș dori ca suporterii să fie într-un număr mare alături de băieți, luni seara sper să fie stadionul plin dacă s-ar putea.

Dorinel Munteanu este un antrenor foarte bun, pregătește foarte bine jocurile defensiv și ofensiv, joacă și pe contraatac. Îl știu foarte bine, îl respect dar mă interesează foarte puțin ce vor cei de la Oțelul Galați, mă interesează foarte mult cum ne vom prezenta”, a declarat Eugen Neagoe.

Eugen Neagoe: „Mi-aș dori să avem cât mai multe victorii, suntem Universitatea Craiova și ne dorim să câștigăm fiecare partidă”

Eugen Neagoe își dorește cât mai multe victorii consecutive pentru Universitatea Craiova în primele runde din campionat. „Geană” speră ca formația din Bănie să fie campioană la sfârșitul sezonului și anunță că oltenii își propun să câștige și Cupa României Betano.

„Mi-aș dori să avem cât mai multe victorii și să legăm victorii, suntem Universitatea Craiova și ne dorim să câștigăm fiecare partidă în parte, dar rămâne de văzut. 

Sunt 32 de ani de când nu s-a câștigat campionatul, mi-aș dori să se întâmple același lucru ca la Napoli. Presiune a fost și este la fiecare joc în parte, pe mine și băieții noștri. Cred că am o experiență destul de mare și nu îmi fac griji înaintea meciurilor.

Suntem la începutul campionatului, avem încă 39 de meciuri de jucat, dar sunt echipe bune și rămâne să demonstrăm pe teren că suntem mai puternici decât adversarii noștri. Vom trata Cupa României cu responsabilitate, să mergem în finală și să o câștigăm”, a spus Neagoe.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,26 este cota pentru „sub 3,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova – Oțelul Galați

ADVERTISEMENT