Sporturi

Propunere incredibilă pentru Roger Federer: i se oferă un contract de fotbalist la Liga a 5-a

10.05.2020 | 17:31
Propunere incredibila pentru Roger Federer i se ofera un contract de fotbalist la Liga a 5a
ADVERTISEMENT

Roger Federer este un zeu în Elveţia, fiind una dintre cele mai iubite personalităţi, asta şi ca urmare a caracterului său deosebit, care face din el un om demn de admirat.

Roger Federer iubeşte fotbalul

Puţină lume ştie însă că, în  anii adolescenţei, omul cu 20 de turnee de Grand Slam la activ a jucat fotbal şi că prima sa intenţie era să urmeze sportul cu balonul rotund.

ADVERTISEMENT

Și nu ar fi exclus să-l vedem și pe dreptunghiul verde, pentru că preşedintele unui obscur club din liga a 5-a vine acum cu o propunere absolut surprinzătoare pentru marele tenisman, având deja redactat contractul pentru el.

Preşedintele clubului i-a trimis un tricou cu numărul 20

Provocarea celor de la  FC Villarepos este cu adevărat îndrăzneață: recrutați-l pe Roger Federer! Elveţianul,  care a fost întotdeauna îndrăgostit de fotbal, e un mare fan al lui FC Basel.

ADVERTISEMENT

A fost abordat de clubul din divizia 5 elvețiană, care i-a trimis un pachet cu un tricou cu numărul 20 (numărul turneelor ​​de Grand Slam câştigate) și câteva propuneri contractuale pentru a-l convinge să semneze o înțelegere.

Preşedintele de la Villarepos are cel mai mic club din ţară

Președintele Pierre Schouwey explică abordarea sa la RMC Sport: „Putem spune cu siguranță că suntem cel mai mic club din țară, pentru că avem doar o echipă și 25-30 de sportivi. Ne aflăm la baza nivelului fotbalului elvețian.”

ADVERTISEMENT

Clubul elvețian știe că misiunea este imposibilă și trăiește această aventură cu un remarcabil simț al umorului. Totul a început pentru că Pierre Schouwey are acces la o bază de date a jucătorilor autorizați din Elveția.

Roger Federer a fost junior la Cocordia Basel

„Am consultat dosarul jucătorilor liberi de contract în birou și aşa am dat de numele lui Roger Federer asociat cu FC Concordia Basel, echipa la care jucătorul de tenis a evoluat pe timpul junioratului.

ADVERTISEMENT

De atunci, clubul și-a returnat licența Federației Elvețiene de Fotbal. Aceasta înseamnă că nu mai aparține nimănui și că este suficient să îi faci o propunere, fiind liber de contract. Ni-l imaginăm jucând ca pe un mijlocaș ofensiv, altceva nu văd pentru Roger”

ADVERTISEMENT