Fotbal intern

Propunere-șoc în Liga 1! Echipa care are jucători infectați cu coronavirus va pierde la „masa verde”

20.05.2020 | 16:46
Propunere-șoc în Liga 1! Echipa care are jucători infectați cu coronavirus va pierde la „masa verde”
Echipa care are jucători infectați cu coronavirus va pierde la „masa verde”! O nouă propunere pentru reluarea Ligii 1. Sursă foto: sportpictrures.eu
ADVERTISEMENT

Fotbaliștii din România și-au reluat antrenamentele, însă nu este nimic clar în privința reluării campionatului, iar conform unei noi propuneri pentru Liga 1, echipa care va avea jucători infectați cu coronavirus va pierde la „masa verde”, susține gsp.ro.

Echipele care vor avea jucători infectați cu coronavirus vor pierde la „masa verde”

În aceste zile se lucrează la un nou protocol pentru reluarea campionatului, care prevede că echipele care vor avea jucători infectați cu coronavirus vor pierde la „masa verde”, dar vor putea fi reprimiți în competiție.

Între timp, compania media care deține drepturile TV pentru Liga 1 amenință cluburile din România, în cazul în care campionatul nu va fi reluat pe data de 5 iunie.

ADVERTISEMENT

Poli Iași i-a înfuriat pe deținătorii drepturilor TV și pe cei de la LPF

Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, a trimis o scrisoare prin care să ceară Ligii înghețarea campionatului din cauza pandemiei de coronavirus, scrisoare pusă la dispoziție de FANATIK.

Iustin Ștefan, secretarul general al LPF, a vorbit despre scrisoarea trimisă la inițiativa lui Ciprian Paraschiv: „Este un foc de paie! Este o acțiune a domnului Paraschiv care are un interes personal.

ADVERTISEMENT

El ne spune să ne întoarcem la vremurile cooperativei și nimeni să nu retrogradeze. Nu sunt de acord cu așa ceva sub nicio formă. Nu putem concepe aceast plan! Principiul meritului sportiv spune că la finalul sezonului trebuie să retrogradeze cineva.

Domnului Paraschiv îi este teamă de retrogradare și scrie acolo multe aberații. Sub nicio formă nu vom accepta să subjugăm interesele din Liga 1 unor interese personale. El nici nu știe regulamentele.

ADVERTISEMENT

A trimis un email la Ligă, care nu a fost semnat de celelalte cluburi, dar nu știe că doar Comitetul Executiv al FRF stabilește calendarul.

Dacă o echipă nu se prezintă la meciuri vor exista probleme, așa cum se spune la regulament.

Se pierd partidele cu 3-0 și mai sunt și sancțiuni financiare. Protocolul care a ajuns la cluburi nu este greu de îndeplinit, iar Federația ne-a sprijinit foarte mult”, a declarat Iustin Ștefan, secretarul general al LPF.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri