News

PSD pierde un membru important. Şi-a anunţat demisia pe Facebook: “Este o decizie asumată”

Demisie în Partidul Social Democrat (PSD). Un membru renumit și-a anunțat pe rețelele de socializare plecarea din formațiunea politică. Ce l-a determinat să ia această decizie?
01.09.2022 | 20:58
PSD pierde un membru important Sia anuntat demisia pe Facebook Este o decizie asumata
Cine este membrul PSD care a demisionat din partid. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Un membru PSD și-a anunțat demisia din formațiunea politică. El a dat vestea pe rețelele de socializare, neexplicând și motivul deciziei.

Un deputat renumit pleacă din PSD

Deputatul Daniel Florea părăsește PSD. Fostul primar al Sectorului 5 a scris pe facebook că demersul său este unul gândit și are legătură cu principiile sale profesionale și politice.

ADVERTISEMENT

”01.09.2022- Astazi, am demisionat din Partidul Social Democrat. Este o decizie asumata, gandita indelung si in deplina conformitate cu principiile mele personale, profesionale si politice”, a scris Daniel Florea pe facebook.

Ce va face Daniel Florea mai departe

Daniel Florea a mai precizat și că nu va intra în alt partid odată cu demisia sa și că nu dorește să candideze la alegerile locale parțiale pentru funcția de edil al Sectorului 5.

ADVERTISEMENT

Totodată, Daniel Florea și-a exprimat și dezacordul ca PSD să susțină un candidat fără activitate politică în PSD sau un altul de la o altă formațiune politică.

”Nu plec la alt partid. Nu candidez si nu am avut niciodata intentia de a candida la alegerile locale partiale pentru functia de Primar al Sectorului 5, din partea niciunui partid.

ADVERTISEMENT

Dar nu sunt de acord ca PSD sa sustina un candidat fara activitate politica in PSD sau, eventual, un reprezentant al unui alt partid”, a mai notat Daniel Florea.

Daniel Florea a condus Sectorul 5 ca primar, dar în 2020 a fost învins de Cristian Popescu Piedone (aflat acum în arest, în dosarul Colectiv-n.r).

ADVERTISEMENT

Pierzând alegerile, Daniel Florea a intrat în Parlament ca deputat, pe listele PSD București.  În Sectorul 5 se vor organiza în următoarea perioadă alegeri locale parțiale, pentru funcția de primar, după ce scaunul lui Piedone a rămas liber.

În ziua condamnării, Cristian Piedone spunea că fiul său, Vlad Popescu Piedone, va candida pentru funcție pentru a-i duce mai departe proiectele. În prezent, Vlad Piedone este deputat PSD de Suceava.

ADVERTISEMENT