Fotbal international

PSG a pus ochii pe un jucător de la Barcelona! Catalanii pot forța un transfer al lui Neymar

24.05.2020 | 19:51
PSG a pus ochii pe un jucator de la Barcelona Catalanii pot forta un transfer al lui Neymar
ADVERTISEMENT

PSG este interesată de serviciile lui Ousmane Dembele de la Barcelona, iar catalanii par dispuși să-i dea drumul mijlocașului care mai mult a fost accidentat decât a jucat pentru campiona Spaniei, astfel încât aceștia pot forța un transfer al lui Neymar, care să includă un schimb cu Dembele plus o sumă de bani.

PSG a pus ochii pe un jucător de la Barcelona

PSG își dorește să se întărească la mijlocul terenului și au pus ochii pe Ousmane Dembele de la Barcelona. Mijlocașul francez își dorește să schimbe echipa, mai ales că la Barcelona nu s-a adaptat prea bine și a suferit mai multe accidentări.

ADVERTISEMENT

Nici catalanii nu își mai doresc să-l țină pe Dembele, care a fost mai mult accidentat decât apt pentru meciuri și care a avut și probleme cu viața extrasportivă.

Barcelona va forța un transfer al lui Neymar

Astfel, Barcelona se gândește să-l includă pe Dembele într-un schimb cu Neymar, pe lângă care vor adăuga și o sumă de bani. Starul brazilian este una dintre țintele catalanilor, pe lângă Lautaro Martinez, de la Inter Milano și Miralem Pjanic, de la Juventus.

ADVERTISEMENT

„Până acum, Neymar nu avea preţ. PSG putea cere şi 500 de milioane de euro pentru că jucătorul încă avea un contract lung.

Dar acum are deja un preţ, o valoare calculată din cele 222 de milioane de euro plătite. Acum, Neymar costă 164 de milioane de euro”, a declarat Wagner Ribeiro, impresarul lui Neymar.

ADVERTISEMENT

Luis Suarez este unul dintre jucătorii de bază ai Barcelonei, însă conducerea catalanilor vrea să îl schimbe cu Lautaro Martinez, motiv pentru care atacantul se gândește la o plecare în SUA, acolo unde este dorit de Inter Miami, echipa lui David Beckham.

„Nu știi niciodată, am contract cu Barcelona, dar în viitor ar putea fi o ligă atractivă. SUA este o opțiune bună”, a declarat Luis Suarez.

ADVERTISEMENT
  • 128.000.000 de euro este cota de piață a lui Neymar, conform transfermarkt.com
Tags: