Fotbal international

PSG – Borussia Dortmund se va juca fără spectatori din cauza coronavirus! Campioana Franței a dezinfectat toate scaunele de pe „Parc de Princes”

09.03.2020 | 12:47
PSG  Borussia Dortmund se va juca fara spectatori din cauza coronavirus Campioana Frantei a dezinfectat toate scaunele de pe Parc de Princes
ADVERTISEMENT

Coronavirusul continuă să afecteze fotbalul, iar partida dintre PSG și Borussia Dortmund din optimile de finală Champions League riscă din ce în ce mai mult să se joace fără spectatori.


UPDATE, 9 martie, ora 12:49 / Poliția din Paris a anunțat că partida dintre PSG și Borussia Dortmund se va juca fără spectatori ca măsură împotriva coronavirusului.

ADVERTISEMENT

ȘTIRE INIȚIALĂ:

PSG – Borussia Dortmund se va juca fără spectatori

Conducerea lui PSG a luat mai multe măsuri împotriva coronavirusului și a dezinfectat toate scaunele de pe „Parc des Princes”, în speranța că UEFA îi va lăsa să joace meciul retur cu Borussia Dortmund cu spectatori în tribune.

Din păcate pentru parizieni, toate eforturile lor par a fi în zadar, iar PSG – Borussia Dortmund are șanse din ce în ce mai mari să se joace cu tribunele goale.

ADVERTISEMENT

În partida din Germania, Borussia Dortmund a câștigat duelul cu PSG (2-1), meci în care Erling Haaland a dat două goluri, în timp ce pentru campioana Franței a înscris Neymar.

Starul brazilian al lui PSG a avut o răbufnire la finalul meciului la adresa conducerii: „Este greu să stai patru meciuri fără să joci. Din păcate, nu a fost alegerea mea, a fost ceva din club, de la medici, ei au fost cei care au luat această decizie, nu mi-a plăcut”.

ADVERTISEMENT

Am avut multe discuții în acest sens. Am vrut să joc, m-am simțit bine, dar clubul s-a temut și eu am fost cel care a suferit la final”, a mai declarat Neymar.

Meciul PSG-ului din campionat a fost amânat din cauza coronavirusului

Partida de Ligue 1 dintre Strasbourg și PSG, programată sâmbătă de la ora 18:30, a fost amânată de teama coronavirus. Autoritățile locale au luat această decizie după ce în zonă au fost depistate mai mult persoane infectate cu această maladie.

ADVERTISEMENT

Astfel, Strasbourg – PSG a devenit prima partidă din campionatul Franței care este amânat din cauza coronavirusului.

  • 1 este locul pe care PSG îl ocupă în Ligue 1, cu 68 de puncte
ADVERTISEMENT